Herfstvakantie 2021: de leukste tips en uitjes

Idyllisch Giethoorn
Idyllisch Giethoorn

Wat gaan we doen deze herfstvakantie? Wij verzamelden de leukste doe-tips. Genieten, voor jong en oud!

Ga naar Giethoorn - juist nu!
Giethoorn is leuk. Venetië van 't Noorden noemen ze dit idyllische dorpje in Overijssel, en gelijk hebben ze. Overal is water, het is heerlijk om hier rond te peddelen of om in een fluisterbootje de omgeving te verkennen. In de zomer is het megadruk in Giethoorn. Té druk, eigenlijk. In de herfst is het een stuk rustiger - en misschien wel minstens zo mooi. Ontzettend leuk dus om hier een paar dagen naartoe te gaan! Op Natuurhuisje.nl vind je een aantal geweldige huisjes, zoals dit duurzame tiny house op een eigen eiland. Eigenlijk zoals de meeste huizen in Giethoorn liggen, want door het vele water en alle bruggetjes staan de meeste huizen op eilandjes. Ga het ontdekken, superleuk!

Lekker DIY-en met September18
Lekker DIY-en met September18

Lekker DIY-en
Regenachtig weer? Blijf lekker binnen en ga creatief aan de slag! Met de geweldige DIY-pakketten van September18, bijvoorbeeld. Maak een heerlijk plaid (lekker warm!) van lontwol, bijvoorbeeld. Je kunt een abonnement nemen (dan krijg je elke maand een do it yourself-pakket opgestuurd) of koop een los item. Zó tof. Lekker doen!

Vlibiza
Vlibiza

Ook leuk: de Waddeneilanden
Wat zijn de Waddeneilanden toch fijn! Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog: het is er altijd fijn. Lekker uitwaaien, strandwandelingen maken, warme chocomel drinken in fijne koffietentjes, vis eten, leuke winkeltjes ontdeken... Over leuke winkeltjes gesproken: hier een paar van onze favoriete hotspots op de eilanden!
Texel - Stek Conceptstore, fijne woonaccessoires, fijne webshop.
Vlieland - Eb&Vloed Holiday Store, ook met een te gekke webshop.
Terschelling - FraaiTerschelling, Scandinavische kleding.
Ameland - De Rentmeester Lifestyle, beetje landelijk, beetje maritiem en dat in een prachtig pand.
Schiermonnikoog - Boekhandel Kolstein, waar ze het leuke merk Waddenliefde verkopen.
Lees ook ons blog met Vlieland reistips!

Zo te Zien bij NEMO
Zo te Zien bij NEMO

Altijd leuk: NEMO Amsterdam
NEMO Amsterdam is een echte hotspot. Zo'n leuk museum, waar de kids niet alleen van alles leren maar ook lekker aan de slag kunnen. Maak je eigen tandwielen in De Werkplaats, ga aan de slag met experimenten en proefjes en in de vakantie is het befaamde NEMO's Kettingreactie extra vaak te zien. En check de tentoonstelling Zo te Zien, over het zintuig Zien. Nog t/m 31 oktober, reserveer wel even je slottijd!

Plant Corner in Antwerpen
Plant Corner in Antwerpen

Weekendje Antwerpen
Gezien dat we afgelopen zomer een paar dagen naar Antwerpen zijn geweest? We hebben zóveel leuke tips verzameld, moet je eens kijken hoe leuk! Van roze restaurant tot smaakvolle boetieks, winkelstraten waar je anders nooit komt, een geweldige plantenwinkel, concept stores, koffiebarretjes... Let's go! Lees hier al onze bevindingen! 

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)