Helemaal hip: caravans en campers. Check deze tips!

Camper of caravan pimpen? Check deze tips!
Camper of caravan pimpen? Check deze tips!

Een beetje hippe ontdekkingsreiziger gaat de komende maanden op pad met een camper of caravan. Niet zo gek toch? Want met een toffe camper of caravan ben je lekker flex, zoek je op waar de zon schijnt en is het leven een en al vrijheid, blijheid. Ook fan? Check deze leuke adresjes!

We trappen af met een top idee: het allereerste Caravanity Event! Speciaal voor dromers en doeners, voor avonturiers en escapisten. Kortom: voor iedereen die ervan droomt om met een (natuurlijk wel heel coole) camper of caravan op pad te gaan! Op het Caravanity Event (je kent ze via het platform voor hippe campers en caravans) ontmoet je gelijkgestemden, doe je inspiratie op voor je aankomende reis en leer je alle tips & tricks om zelf een camper of caravan te pimpen. Het vindt plaats op zaterdag 9 april. Event gemist? Geen paniek: de website Caravanity geeft je ook veel inspiratie over de camper- en caravanlifestyle!

Huur een retro brandweerwagen!
Huur een retro brandweerwagen!

Retro camper huren
Bij het platform Goboony.nl kun je allerlei campers huren. Van de meer standaard exemplaren tot supercoole campers zoals VW busjes of rode brandweerwagens zoals dit vurige monster. Geweldig natuurlijk om een paar dagen te huren en samen of met de kids mee op ontdekkingsreis te gaan. Een onvergetelijk avontuur en een hoop bekijks gegarandeerd (stel je even in op zwaaiende mensenmassa's en een hoop getoeter om je heen enzo). De campers van Goboony.nl zijn van particulieren. Het is een soort Airbnb, zeg maar. Echt een ideaal startpunt als je een camper wilt huren.

Kantoor op Wielen te huur
Kantoor op Wielen te huur

Kantoor op wielen
Ook leuk en gespot bij Goboony.nl is dit kantoor op wielen. Oftewel: een camper die van alle (werk)gemakken is voorzien. Superleuk om te huren en het land mee rond te toeren als je een bijzondere brainstorm hebt met je team. Of wanneer je als adviseur of coach werkt, en je je klanten wilt meenemen op een inspiratietripje. Of als je gewoon die ene klus moet afkrijgen en je zin hebt om even helemaal alleen te zijn en op een onvergetelijke manier te werken... Nouja, je ziet we lopen over van ideeën :-). Onthoud deze parel! 

Elektrisch VW busje van Evan Trips
Elektrisch VW busje van Evan Trips

Elektrisch VW busje
We hebben zelf ook een keer zo'n brainstormweekend gedaan: lekker een paar dagen op pad en rondtoeren met een VW busje. Wij hadden toen dit elektrische VW busje van Evan.trips geregeld. Fantastisch, want deze busjes zijn echt oldskool maar hebben een ingebouwde elektrische motor. Best of both worlds: de looks die je wilt hebben en fluisterstil duurzaam rijden. Echt een grote aanrader!

Zo cool, deze 4x4 Landrover
Zo cool, deze 4x4 Landrover

4x4 Landrover met daktent
Wil je het nog echt even een stuk stoerder? Deze 4x4 Landrover (mét daktent) van Van het Pad is ook helemaal te gek. 

Design camper: Haaks Camper Opperland
Design camper: Haaks Camper Opperland

Design camper
Even iets anders maar wel helemaal geweldig: deze design camper is van Haaks Nederland, waar ze duurzame tiny houses en tegenwoordig dus ook campers maken. Wat een geweldig exemplaar is dit! Kijk dan! Hij is heel goed geïsoleerd, waardoor je er het hele jaar mee kunt rondtoeren. Verder heeft hij zonnepanelen, is hij heel hoog (2.10 stahoogte) en kun je de kampeermodule eraf koppelen, zodat je ook zonder de opbouw met de auto op pad kunt. Wow, wat een geweldig tiny house op wielen.

Kopen en pimpen: deze retro caravan
En dan tot slot. Blíjf je dromen van een eigen gepimpte retro camper of caravan? Deze parel zagen we te koop staan. Even lekker de boel stylen en pimpen en wie weet heb jij straks je eigen gepimpte retro caravan!

Deze retro caravan is te koop!
Deze retro caravan is te koop!

 

 

 

 

 

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)