On trend fashionitem: de kimono

Duurzame kimono's van House of Nilay
Duurzame kimono's van House of Nilay

Als er iets is dat in je koffer moet gooien deze zomer, dan is het wel een kimono. Ze zijn super vrouwelijk, heel veelzijdig - draag ze over je badkleding, in combinatie met een jeans en top of lekker makkelijk als jurkje - en meestal adembenemend mooi. Wij zetten onze favorieten voor je op een rijtje.

 

De prachtige one of a kind kimono’s van House of Nilay worden duurzaam en fairtrade gemaakt in Sri Lanka en India. Leuk om te weten is dat de kimono’s uit Sri Lanka gemaakt worden van reststoffen; de stoffen van de Indiase kimono’s worden met de hand bestempeld volgens de eeuwenoude bloktechniek. Er zijn lange, ruimvallende kimono’s en korte die meer getailleerd zijn in heel veel verschillende prints en kleuren. 

Hoe leuk, deze kimono's van Ditha Bonita
Hoe leuk, deze kimono's van Ditha Bonita

Bij Ditha Bonita zagen we deze leuke kimono's. Geweldig zo over een short, maar ook heel leuk om vast te knopen en als een jurkje te dragen. Of over je bikini op het strand, als je een ijsje gaat halen. We love.

Prachtige pastels bij Elle Milla
Prachtige pastels bij Elle Milla

Ohhh linnen stofjes vinden we zo heerlijk in de zomer! Het voelt licht en luchtig op je huid, heeft een kreukel waar je niet gek van wordt en een lekker casual chic uitstraling. Deze kimono jurk mét zijzakken spotten we bij Elle Milla en shop je in ecru, kaki, peach, raspberry en old pink. Super leuk om te combineren met de bijpassende short en een wit shirt. Hier willen we de hele zomer wel in rondlopen.

Fijne kleurtjes van Pip Studio!
Fijne kleurtjes van Pip Studio!

En tot slot deze beauty van een kimono's. Kort of lang, wat je leuk vindt. Zie je jezelf al flaneren in de tuin, op het strand of op de boulevard? Hij is van het prachtige label Pip Studio. Daar hebben ze een heel assortiment aan kleurrijke kimono's. Die je, wat ons betreft, niet alleen als ochtendjas draagt, maar op allerlei momenten waarop je beautiful wilt relaxen.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)