Handige musthaves voor een uitstapje met je baby en peuter

Bucket hat van Maed for Miini @Orange Mayonnaise
Bucket hat van Maed for Miini @Orange Mayonnaise

O jongens wat hebben we zin om weer lekker op pad te gaan! Ons landje gaat beetje bij beetje wat meer open; nu de terrassen, straks de musea en hopelijk mogen we tegen de zomer ook weer de grens over. Heerlijk vooruitzicht, toch. En ga je nou op pad met je baby of peuter, check dan nu vast deze handige musthaves voor onderweg. Wordt je uitstapje nóg leuker van!

First things first, als je met kleine kids op pad gaat, dan heb je een goede tas nodig. Nu kun je natuurlijk voor een traditionele luiertas of rugzak gaan, maar wij zagen een wolk van een tas bij The Milk Minimalist die we overal wel mee naar toe willen nemen. Check deze baby blue mom bag van rib katoen. Mooi is ie hè. Past prima om je het handvat van je kinderwagen of hang ‘m over je schouder als je met een peuter op pad gaat. Ook super handig en stijlvol als je naar de sportschool gaat of naar het strand.
.
Zit je kind nog in de luiers, dan neem je natuurlijk ook een verschoonmatje mee. Liefst één die niet al te veel ruimte inneemt en die je makkelijk kunt schoonmaken. Wij zagen bij Kipkep de Napper. Lekker compact formaatje, maar zacht en dik genoeg om je kleintje op te verschonen. En, niet geheel onbelangrijk, verkrijgbaar in een stuk of vijf mooie patronen. Kipkep is overigens specialist in handige items voor je baby, we zeggen het maar even.

Ook mooi in lila, deze Mom Bag. En onmisbaar: een verschoonmatje.
Ook mooi in lila, deze Mom Bag. En onmisbaar: een verschoonmatje.

Een hongerig kind is een …..,  juist ja. Wij gaan dus nooit van huis zonder eten (want eerlijk is eerlijk, een hongerige moeder is ook niet te pruimen). En dus snijden we ijverig groente, smeren brood en verzamelen we nootjes. En dat stoppen we allemaal in de super leuke Roll’Eat Snack’n Go herbruikbare boterhamzakjes van Voor de Hap. Veel beter dan een plastic zakje en bakje, want gemaakt van duurzaam en biologisch afbreekbaar materiaal. En als het eenmaal leeg is, neemt het nauwelijk ruimte in. 

Mooi, handig en mileuvriendelijke zakjes voor je lunch en snacks
Mooi, handig en mileuvriendelijke zakjes voor je lunch en snacks

Als je nou nog borstvoeding geeft, dan is het natuurlijk heel fijn is als je dat op je gemak kunt doen, ook als je op een vol terras of in een drukke speeltuin zit. Een voedingsdoek biedt dan echt uitkomst. Privacy voor jou en je baby en die kleine is meteen beschermd tegen zon, wind en regen! Wij zagen hele mooie, stijlvolle voedingsdoeken bij Molie en Fran for Mothers.

In alle rust je kindje voeden met een voedingsdoek van Molie of Fran for Mothers
In alle rust je kindje voeden met een voedingsdoek van Molie of Fran for Mothers

Nu de zon zich steeds vaker laat zien, is het slim om ook een goede zonnebrandcrème of -olie mee te nemen met een hoge beschermingsfactor. En zo’n super stylish bucket hat als deze van het Nederlandse Maed for Mini en Bobo Choses -die je shopt bij Orange Mayonnaise- biedt natuurlijk ook de nodige bescherming. Vergeet ook de oogjes niet, die bescherm te met een kekke zonnebril van Grech & Co by Lazy Lama, gemaakt van gerecycled. Zo cool!

Bucket Hat van Bobo Choses en zonnebril van Grech & Co
Bucket Hat van Bobo Choses en zonnebril van Grech & Co

En als, áls we ons van de zomer dan weer voor een lange rit naar de Provence of Pyreneeën kunnen opmaken, zorg er dan voor dat je leuke luisterboeken hebt gedownload op je telefoon, plug er een goede koptelefoon in zoals deze onbreekbare van Pogs Headphones en je kleine schat is uren zoet! Kun jij alvast in de stemming komen met een chill vakantie muziekje.

Onmisbaar en onbreekbaar!
Onmisbaar en onbreekbaar!

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)