Haal de gezelligheid naar binnen

Met een snoer van 300 meter is deze haak ideaal!
Met een snoer van 300 meter is deze haak ideaal!

Het is weer even gedaan met de feestdagen. En na zo’n feestmaand moet ik altijd weer even wennen aan de rust en het gemis van de lichtjes in mijn kerstboom. Toen ik de eerste kerst vierde in mijn eigen appartement kocht ik een hele mooie kamerplant. Want deze plant kon ik makkelijk omtoveren tot een ware kerstboom. En dat kwam mij goed uit want heel veel ruimte voor een boom had ik niet. En wat het leuke is; je tuigt hem af en je kan hem zo laten staan. Voorbij met de lege plek die de kerstboom achter laat. Deze plant scoor je natuurlijk bij Green Lifestyle Store. En nog heel veel meer!

En in deze donkere dagen kunnen wij wel een extra lichtje gebruiken! Wat denk je van deze gehaakte lamp?! Hier haal je echt het zonnetje mee in huis en vergeet je meteen hoe saai en donker deze maanden zijn.. 

Nu wij de bloemetjes nog niet buiten kunnen zetten, halen we gewoon het groen naar binnen!
Nu wij de bloemetjes nog niet buiten kunnen zetten, halen we gewoon het groen naar binnen!

Mijn houten Ruldoph heeft weer plaats gemaakt voor de nog steeds fantastische peace mala van MaduMadu. Twee jaar geleden heb ik deze gekocht nadat ik een dagje met Natascha heb meegelopen en we naar MaduMadu gingen voor een interview. Ik was zo enthousiast, en nóg! Want buiten het feit dat het stuk voor stuk mooie producten zijn zit er ook nog eens een bijzonder verhaal aanvast.

Heb je al gekeken hoeveel moois er op Bali gemaakt wordt?
Heb je al gekeken hoeveel moois er op Bali gemaakt wordt?

Neem jij ook wel eens een kijkje bij de nieuwe webshops van Flavourites? Doen! Want daar staan iedere keer weer leuke en vernieuwende webshops tussen. Zoals deze: Projekt Betonille. Allerlei leuke woondeceoraties en juwelen van beton. En van deze werd ik echt vrolijk, het legomannetje! Al hou je niet eens van Lego, deze wil je toch?!

Hij staat z’n mannetje wel!
Hij staat z’n mannetje wel!

En waar ik ook heel blij van wordt in de winter; lekker op de bank een boek lezen. Heerlijk. Dus prop je bank vol kussens en kleden en verstopt je daar lekker met een boek waar je blij van wordt. Oh en vergeet niet wat lekkers binnen handbereik te zetten.. Zo kom je deze maanden wel door toch?!

Van kussen kan je er nooit genoeg van hebben..
Van kussen kan je er nooit genoeg van hebben..

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)