Groen in huis

Het geeft een dromerig effect zo door het licht.
Het geeft een dromerig effect zo door het licht.

Ik was meteen fan toen ik deze posters zag! Transparante prints met foto’s van verschillende soorten planten. Ik zie ze al in mijn huis hangen in de mooie subtiele lijsten van Moebe. En doordat ze transparant zijn, zijn ze ook super leuk om midden in een ruimte te hangen in plaats van tegen de muur. Zo brengen ze extra leven in je huis en creëer je een mooi effect als de zon erdoorheen schijnt...

Planten zorgen voor frisse lucht in je huis, en ze brengen je interieur tot leven! Niet iedereen heeft even groene vingers maar dat mag de pret niet drukken want er zijn tal van planten die –ik kan wel zeggen- iedereen in leven kan houden. Welke plantjes ik nu op het moment heel leuk vindt zijn de luchtplantjes En… deze hebben bijna geen onderhoud nodig. Af en toe een sproeiertje eroverheen en klaar, de rest haalt hij uit de lucht. 

Hoe schattig zijn ze?!
Hoe schattig zijn ze?!

En waar ga je de planten allemaal inzetten? Dat is vaak ook nog een dingetje. Wat mij betreft mogen planten een imposante plek hebben in huis. En met deze ‘planten-manden’ komt dat vast en zeker goed!

Groen in huis
Groen in huis

Planten zijn er niet alleen om je huis extra sfeervol mee te maken maar ze kunnen ook je lucht zuiveren. De Aloë Vera plant is daar één van. En wat voor één, want het is ook nog eens een hele mooie plant! En als de plant het juiste plekje heeft in huis en goed wordt verzorgd komen er steeds weer babyplantjes die je vervolgens weer in een ander potje kunt doen om cadeau te geven. Dan is dit potje met een gezicht toch een schatje?

allemaal mooi maar het koppie spant de kroon.
allemaal mooi maar het koppie spant de kroon.

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)