Good old fashioned glamour!

Mooi om een sjaal te verwerken in het haar
Mooi om een sjaal te verwerken in het haar

Ik vind ze ontzettend mooi, deze zijden sjaals. Het lijken wel kunstwerkjes en doen me ook denken aan de jaren twintig en dertig. Daar heb ik veel affiniteit mee sinds ik fanatiek Lindyhop (dit is een dansstijl uit deze tijd). Daarbij vind ik de sjaals eigentijds en ook weer tijdloos. En zo stijlvol. Ze zijn ontworpen door de Zweedse ontwerper Carla Cederlund.

Bij het zien van de foto’s werd ik helemaal enthousiast. Het is zo mooi uitgewerkt. Alles klopt, de modellen, de belichting, de verrassende manier van het presenteren van deze sjaals. Echt te gek. Zou de foto’s zo aan de muur willen hangen of terugzien in een galerie.

De prachtige foto's van de collectie van Carla Cederlund
De prachtige foto's van de collectie van Carla Cederlund

Sjaals kunnen je outfit echt een eigen stijl geven doordat je de manier waarop je het draagt zelf kunt invullen. Mooi los over je schouders, strak om je nek of in het haar… De rest van je outfit kan dan mooi basic blijven. Niet teveel poespas eromheen. Bovendien is het een fijn mode-accessoire, doordat het zo zacht is. Ik draag ze dan ook het hele jaar door.

Mooie prints en kleuren
Mooie prints en kleuren

De sjaals van Carla zijn met de hand gemaakt en in elk model zit een verhaal verstopt. Ook iets waar ik nogal gevoelig voor ben. Er zitten gedachten achter. Ik heb gelezen dat ze met de sjaals begon toen ze zich herinnerde dat haar moeder en oma altijd een zijden sjaal droegen. Een van de mooiste inspiratiebronnen die je kunt hebben.

Zo chic...
Zo chic...

Carla was al oprichter van het erkende modemerk Carla C. Heeft eigen winkels en retailers wereldwijd en is bekend met beroemdheden en celebrities. Ik vind het mooi dat ze met de sjaals weer een nieuw concept heeft neergezet dat toegankelijk is voor iedereen. 

Mooie prints en kleuren
Mooie prints en kleuren

Word helemaal rustig als ik haar webshop bezoek. Binnenkort maar eens richting Amsterdam gaan om haar winkel te bekijken, ben erg benieuwd.

Blauwtinten
Blauwtinten

Ik zou haar graag eens ontmoeten…! Bekijk haar mooie producten hier.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)