Goed voor je huid!

Zeep, zeep, zeep!!
Zeep, zeep, zeep!!

Een verzorgd uiterlijk, dat willen we eigenlijk allemaal. Naast dat je er dan vaak gewoonweg beter uitziet, voel je je ook fijner. De cosmetica giganten spelen daar slim op in. Op tv, online of in het magazine zie je de grote merken veelvuldig voorbijkomen. Maar wist je dat er ook veel kleinere merken te vinden zijn met heerlijke en eerlijke producten op biologische basis? - Lees ook het blog van vorige week van blogger Berthilde! - Met als bonus niet alleen een stralende huid, maar ook een stralende portemonnee. En dat is best een fijne combi! Hoogste tijd dus om een paar van deze beauty’s in het zonnetje te zetten.

A little piece of happiness, zo mag je deze fijne stukken zeep zeker noemen! Deze verzorgende zeep is handgemaakt van de allerbeste en tevens 100% natuurlijke ingrediënten. De zeep is verrijkt met vitamine E, waardoor je huid na gebruik nog zachter aanvoelt. Natuurlijk is deze zeep ideaal voor het wassen van je handen, maar ook is deze uitermate geschikt voor het reinigen van gezicht. Natuurlijk is de kwaliteit van de zeep het allerbelangrijkst, maar het is toch ook wel heel fijn dat ze er prachtig uitzien! Misstaat absoluut niet in de badkamer! In de shop Alittlepieceofhappiness.com vind je maar liefst 7 varianten van deze zeep!

Handgemaakt met liefde
Handgemaakt met liefde

Van de producten van Saarsoleares.com word je met recht hebberig. Alle beautyproducten zijn 100% organisch en naast dat ze geschikt zijn voor de volwassenhuid, zijn ze ook heel geschikt voor de gevoelige babyhuid. Alle producten zijn handgemaakt en bevatten alleen natuurlijke bestandsdelen en geen conserveringsmiddelen. De visie van Saar Soleares is dan ook het ontwikkelen van hoogwaardige producten, die gezond zijn voor jou én voor de omgeving!

Alleen de verpakking is al zo leuk!
Alleen de verpakking is al zo leuk!

Dit is een hele bijzondere crème, die echt superleuk is om jezelf cadeau te doen! Het uitpakken van de crème is een waar feestje. De buitenkant van de verpakking is namelijk bedekt met een laag klei, dat symboliek staat voor de natuurlijke ingrediënten van dit product. Heel origineel. Naast de bijzondere verpakking is de gezichtscrème van Agema ook een fijn product. Het hydrateert de huid goed waardoor de crème ook uitermate geschikt is voor de wat drogere huid. De crème verlicht, verfrist en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Verkrijgbaar via Kenkoshop.nl.

Een beetje van DIY Soap en een beetje van jezelf!
Een beetje van DIY Soap en een beetje van jezelf!

Fun!! Dat is toch wel een goede omschrijving van het concept van DIYsoap.nl. Je bestelt hier je huidverzorgingsproducten die bijna klaar zijn, je hoeft er zelf alleen nog een finishing touch aan te geven. Leuk!! Wat dacht je van dit diep reinigende en kalmerende masker? Qua inhoud zit er in de verpakking genoeg voor 4 á 5 maskers. Mocht je denken, pfff, wat een werk, dan vergis je je. Het bereiden van dit masker duurt namelijk maar 1 minuut. Voor die ene minuut werk, krijg je een diep gereinigde en zijdezachte huid voor terug. Helemaal niet verkeerd toch?!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)