Goed en duurzaam gemaakt!

Getinte gezichtscrème met SPF van abbeyLAB
Getinte gezichtscrème met SPF van abbeyLAB

Ze zijn er echt, die leuke bedrijven en sympathieke ondernemers die duurzaamheid heel hoog in het vaandel hebben staan. Die er alles aan doen om goed voor mens, dier en milieu te zorgen. En soms moet je gewoon even op deze leuke adresjes gewezen worden. Dus bij deze: vijf duurzame toppers met dito producten!

Nieuwe zonbescherming van abbeyLAB!

Oh dit is alweer een topper van de NORDLAB-lijn van abbeyLAB: de getinte gezichtscrème met SPF30. Wij mochten 'm al testen en zijn super enthousiast: smeert heerlijk uit, heeft een mooie egale teint en een fijne glowy finish. Met ingrediënten als duindoornextract, hyaluronzuur en framboosextract geeft deze natuurlijke zonbescherming echt een boost aan je huid.

Perfect op maat gemaakte broek van Per-Atelier
Perfect op maat gemaakte broek van Per-Atelier

Made to Measure: kleding die aanpasbaar is aan jou!

Het meest duurzame kledingstuk hangt al in je kast. Maar ontbreekt toch nog die ene perfecte zwarte broek nog? Check Per_Atelier! Je vindt hier broeken in 3 stijlen die perfect passen bij jouw identiteit, stijl en lichaamsvorm. Ze worden op een dusdanige manier gemaakt, dat jij of een kleermaker makkelijk aanpassingen kan doen. Hierdoor zijn deze broeken op maat, lang door te dragen en eindeloos te combineren.

Duurzame hondenbenodigdheden van Pawness
Duurzame hondenbenodigdheden van Pawness

Nijntje op je toiletrol

The Good Roll heeft deze lente iets extra speciaals: een nieuwe limited edition wc papier in samenwerking met Nijntje! De wikkeldesigns, maken van elk toiletbezoek een feest. Iedere wikkel vertelt een verhaaltje waarin Nijntje je meeneemt op nieuwe avonturen. Bouw samen met The Good Roll aan een kleurrijkere, groenere toekomst!

Duurzaam én verhalend wc-papier van The Good Roll
Duurzaam én verhalend wc-papier van The Good Roll

Voor een betere pootafdruk!

Heb je Pawness al ontdekt? Je vindt hier fijne hondenbenodigdheden met een stijlvol en duurzaam design. Van handgemaakte keramieken voerbakken en veganistische wandelaccessoires tot natuurlijke vachtverzorging en een doggy-proof geurkaars. Alles voor blije honden, hun baasjes en de planeet.

(h)eerlijke zepen van Zepig
(h)eerlijke zepen van Zepig

Natuurlijk, biologisch en vegan!

Bij Zepig vind je heerlijke verzorgingsproducten van kleine en ambachtelijke ondernemers, zoals HelemaalShea. Deze kleinschalige zeepmakerij is gevestigd in De Rijp, Noord-Holland. Maak je badkamer een stukje groener met de handgemaakte shampoo bars, zeep, solid conditioners, vaste deodorant en andere fijne duurzame producten van HelemaalShea of één van de andere labels van Zepig!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)