Gift Guide Kerstcadeaus voor door de brievenbus

Verrassing door de brievenbus
Verrassing door de brievenbus

Omdat het soms nog best lastig zoeken is tussen al die leuke shops op Flavourites, hebben we het je iets gemakkelijker gemaakt dit jaar. In maar liefst twee Gift Guides laten we je tien leuke en verrassende cadeaus zien die prima door de brievenbus kunnen. Deze van vandaag staat al vol verrassende brievenbuscadeau, de Gift Guide van aanstaande vrijdag staat geheel in het teken van culinaire brievenbuscadeaus. Heel handig voor als je niet persoonlijk je kerstcadeau kunt overhandigen, als je iemand op afstand extra wilt verwennen deze feestdagen of voor de virtuele kerstborrel!

 

1.
We wisten al dat Happy Whatever leuke Happy Hugs vaaskaarten had, maar deze Dazzling Sky uit de limited edition is echt een prachtexemplaar. De betoverende lucht die is afgewerkt met goud folie past helemaal bij de feestdagen. Het leuke van de Happy Hugs is dat de ontvanger ze kan omvouwen tot vaas, voor een blijvende herinnering. Ook leuk zijn de nieuwe Happy Windows. Deze raamstickers met winterse taferelen verstuur je in een handige opberg envelop, zodat je ze volgend jaar weer kunt gebruiken om je raam te versieren.  

Happy Hugs & Windows @happywhatever
Happy Hugs & Windows @happywhatever

2.
Het mooiste cadeau voor de allerliefste vriendin, moeder, dochter of zus die heel erg houdt van het maken van sieraden, shop je bij Dreambeads Online. Je kunt een persoonlijk pakket samenstellen waarmee de lucky lady zelf een eigen sieraad kan maken. Kies als basis bijvoorbeeld deze goudkleurige schakelketting van roestvrij staal en combineer het met één of meerdere hangers. Tip: stuur de special guest voor jouw intieme kerstdiner een pakketje toe waarmee ze een echte feestelijke eyecatcher kan maken. Voorpret gegarandeerd!

Stel een sieradenpakket samen @dreambeadsonline
Stel een sieradenpakket samen @dreambeadsonline

3.
Een brievenbus cadeau hoeft niet groot of duur te zijn, het kan ook een simpel gebaar als een kerstkaart zijn. Dit jaar is het belangrijker dan ooit om dat kleine beetje extra liefde en aandacht te geven via een kerstkaart aan de mensen die we al een even niet gezien hebben. Zeg eens eerlijk, wie wordt er nou niet blij van een lieve kerstgroet? Bij Koning Kaart vind je de meest prachtige kaarten in verschillende thema’s en je kunt de kaarten ook nóg persoonlijker maken door een foto van jezelf of je gezin toe te voegen. Onze favoriet zijn de speciale corona-kerstkaarten die op een originele manier allerlei situaties van het afgelopen jaar weergeven, zoals online vergaderen, ellebooggroeten en thuisblijven. Merry Christmas and a happy new normal!

Past altijd door de brievenbus @koningkaart
Past altijd door de brievenbus @koningkaart

4.
Wat een origineel cadeau! Dit cadeaudoosje van Veer en Moon bij Millows heet Fijne Feestdagen. Het bevat bloemen- en planten zaadjes van dennenboom, ridderspoor en gele cosmea, die symbool staan voor licht en geluk. En dat kunnen we wel gebruiken in de donkere dagen voor Kerst, zéker dit jaar. En hoe leuk is het als straks de bloemen bloeien, dan heeft de ontvanger een mooie herinnering aan dit lieve en duurzame kerstcadeau

Zaai nu, oogst later @millows
Zaai nu, oogst later @millows

5.
Foto’s doen het altijd goed als cadeau en zeker als ze op zo’n handgemaakt fotoplankje staan. Wij spotten dit fraaie exemplaar bij Liefs van Cindy. Heel leuk met de tekst I (of We) never want to stop making memories with you. Het plankje is 31 cm lang en daar passen drie staande foto’s of kaarten op. Dus laat je mooiste, liefste of gekste foto’s afdrukken, kies een leuke kaart uit en je hebt een prachtig en persoonlijk cadeau dat ook nog eens door de brievenbus past!

Let's make memories @liefsvancindy
Let's make memories @liefsvancindy

6.
Ken je Steam Waverz al? Dit zijn mooie, lieve enveloppen met een heus design geschenk. Echt een cadeau voor theeleuten, want je legt de Steam Waver op je theeglas en de stoom ademt de prachtige kunstwerkjes in leven. Mooi toch! De Steam Waverz zijn er in verschillende kleurrijke designs. Wie maak jij blij met dit mooie lifestyle cadeau, als inspiratie om straks weer vaker samen een kopje thee te drinken en gezellig bij te kletsen?

Stoom deze vogeltjes tot leven @steamwaverz
Stoom deze vogeltjes tot leven @steamwaverz

7.
Dit wil je toch meteen opsturen naar je liefste (klein)kind, neefje of nichtje? Zo leuk, deze met laser gesneden kersthangers van La Miséto! Super leuk om tijdens de kerstvakantie te doen en nog snel in de boom te hangen. Of beter nog, stuur het nu al op zodat de kleine kunstenaars elke dag één van de 11 hangers kunnen inkleuren en zo nog even aftellen naar Kerst. De hangers worden verpakt in een kleurrijk fluwelen cadeauzakje zodat ze na de feestdagen mooi kunnen worden opgeborgen tot volgend jaar.

diy kersthangers @lamiseto
diy kersthangers @lamiseto

8.
Dit fraaie sieraad willen wij ook wel via onze brievenbus ontvangen! Wat een plaatje, deze ketting met acryl hangers van Turina Jewellery. Ze lijken een beetje op de kleine steentjes die je bij meertjes en aan zee vindt, vandaar ook de toepasselijke naam Pebbles. Ze zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren sets: blauw en roze-oranje en ze hangen aan een vergulde ketting van 50-55 cm. Alle steentjes worden met de hand gemaakt, je hebt dus altijd een uniek sieraad. Note to Santa, bestel deze ketting vóór 17 december zodat het op tijd bezorgd wordt!

Prachtige acryl steentjes @turinajewellery
Prachtige acryl steentjes @turinajewellery

9.
Ooh la la, check deze duurzame Surprise Holiday Gift Box van Monsak! In dit verrassingspakket vind je vier toffe cadeaus van gered leer plús een extra verrassing van Monsak. Voor nieuwsgierige aagjes heeft Monsak een speciale pagina gemaakt waar je een sneak peak van de cadeaus krijgt. Zet ‘m snel op je verlanglijst of stuur de gift box naar iemand anders. Hoe dan ook, te gek brievenbuscadeau!

Surprise Gift Box @monsak
Surprise Gift Box @monsak

10.
Erg leuk om te geven én natuurlijk om te krijgen zijn de cadeaukaartjes van A Beautiful Story, die we gezien hebben bij Indisha. De sieraden worden in Amsterdam ontworpen en in Nepal op een eerlijke en ambachtelijke manier gemaakt. Zo lever je met de sieraden van deze cadeaukaartjes een bijdrage aan een beter leven van Nepalese gezinnen. Er zijn verschillende ringen en armbandjes verkrijgbaar, allemaal met mooie edelstenen. Op het kaartje staat de betekenis van de steen, zodat je het cadeau nog persoonlijker kunt maken.

Sieraden voor het goede doel @indisha
Sieraden voor het goede doel @indisha

Check hier onze andere Gift Guides en vergeet vrijdag niet te kijken naar onze culinaire brievenbuscadeaus!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)