Gift Guide Brievenbuscadeaus

Happy Whatever
Happy Whatever

Ben je dit jaar niet in de gelegenheid om hoogst persoonlijk bij één van jouw dierbaren een kerstcadeautje langs te brengen, dan kun je natuurlijk ook een mooi brievenbuscadeau kiezen. We laten je hieronder vast een aantal leuke ideeën zien.

Happy Whatever
Kijk nou toch eens hoe leuk deze rainbow makers van Happy Whatever zijn. De raamsticker set bestaat uit drie stickers in de vorm van verschillende kristallen. Als je de stickers op een raam met direct zonlicht plakt, dan krijg je magische regenbogen waar je meteen vrolijk van wordt. Perfect cadeau dus voor een beetje positiviteit, optimisme en lachende gezichten.

Stationery Store
Stationery Store

Stationery Store
Wat een leuk cadeau is deze verjaardagskalender met vrolijke voertuigen. Ze zijn geïnspireerd op food trucks, surfbusjes en tiny houses op wielen. Heel erg leuk voor kinderen, maar minstens net zo leuk voor volwassenen. Zeker weten dat je met behulp van deze kalender van The Stationery Store nooit meer een verjaardag vergeet.  Wat wordt jouw favoriet: de hippe camper, de pipowagen of toch de foodtruck met lekkere taartjes?

Uithout-Gesneden
Uithout-Gesneden

Uithout-Gesneden
We hebben zulke verfijnde en gepersonaliseerde brievenbuscadeaus gezien bij Uithout-Gesneden, je gelooft bijna niet dat ze door de brievenbus kunnen. Mooie hangers voor in de boom in de vorm van een kerstbal, met daarin de naam van de ontvanger. Of van die gezellige winterhuisjes, leuk om daar een paar van naast elkaar te zetten, samen met een kerstboompje. En echt alles is dus letterlijk…uit hout gesneden!

Liefs van Cindy
Liefs van Cindy

Liefs van Cindy
Wie wordt er nou niet blij van chocolade of een complimentje? Moet je eens kijken hoe leuk het is om die twee te combineren. We spotten dit Chocolade en Complimenten-doosje bij Liefs voor Cindy, en in elk doosje zitten twaalf fairtrade chocolaatjes met daarop een complimentje. Die kun je dus in je zak steken, of beter in je mond. Check ook de andere brievenbuscadeaus, kaarten en (free) printables, zo veel leuks vind je hier.

Botanopia
Botanopia

Botanopia
Deze set van vier mini plantensteunen van Botanopia is een perfect cadeau voor iedereen met groene vingers. De zwarte en goudkleurige plantensteunen zijn gemaakt van gerecycled aluminium en roesten niet. Ze zijn niet alleen hartstikke handig voor het omhoog houden van je mini-jungle, ze zien er ook nog eens hartstikke leuk uit. Pompon, Hoop, Perch en Bump zitten in een plat doosje dat zo, hup, daar de brievenbus kan. Kijk voor nog meer botanische cadeau inspiratie in de webshop van Botanopia.

Millows
Millows

Millows
Dit lieve pakketje geluk zagen we bij Millows. Echt een hart onder de riem cadeau voor iemand die wel wat liefde en geluk kan gebruiken. Er zitten een goudkleurige buddha en een heerlijk geurend amberblokje met een houten rekje in. Voor een fijne dagelijkse feel good reminder. En dat geldt ook voor dit te leuke zilverkleurige theelepeltje waarop staat 'Alles komt goed schatje'. Dat is toch ook een hartverwarmend kerstcadeau. En het past prima door de brievenbus!

Chocstar
Chocstar

Chocstar
Dit cadeau mag bij ons iedere dag wel bezorgd worden! Want oh la la, wat is de chocolade van Chocstar toch lekker. Speciaal voor kerst zijn er Seasonal Editions, zoals deze Wish upon a star met stukjes caramel chocolade, zout en suikersterren. En dan deze Best wishes chocoladekerstboom met gevuld met cranberries en kokos. En er is nog veel meer kerst lekkers waar je vast wel iemand heel erg blij kunt maken. 

Bloompost
Bloompost

Bloompost
Hoe leuk is deze Twinkle Twinkle Little Star! Met dit schattige boompje stuur je niet alleen een heel leuk en duurzaam kerstcadeau, als de ontvanger van je cadeau er goed voor zorgt, groeit ie uit tot een echte kerstboom! Oké, de eerste jaren zal het een iets grotere mini-boom zijn, maar het is toch een leuk idee dat je met deze fijne kerstwens een toekomstige kerstboom stuurt. 

The Watch Now
The Watch Now

The Watch Now
Dit cadeau is een goed voorbeeld van stijlvol slow living. Het horloge van The Watch Now geeft namelijk niet de tijd aan, maar laat je bewust zijn van het nu. Perfect dus voor iemand die er aan toe is om meer in het hier en nu te leven, bewust te zijn van alle mooie dingen die echt belangrijk zijn. En daar is dit horloge een fijne reminder voor. Bovendien zien ze er ook nog eens heel mooi uit, je geeft dus letterlijk een tijdloos accessoire. 

A Beautiful Story
A Beautiful Story

A Beautiful Story
Bij A Beautiful Story hebben ze brievenbuscadeaus die op alle vlakken mooi zijn. Ze zijn fair trade, zorgen voor werkgelegenheid in Nepal en geven een gevoel van geluk en verbondenheid aan degene die jouw cadeau ontvangt. In de festive collectie vind je hele leuke you & me setjes, vrolijke slingers en speciale kerstkaarten met natuurlijk een prachtige armbandje. Zeker weten dat het een schot in de roos is!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)