Gezocht: zon!

Scheepshuisje
Scheepshuisje

Ik blijf hoop houden, de wolken zullen toch echt een keer gaan verdwijnen om de zon weer vrolijk te laten schijnen. Ik heb zo’n zin in de zomer; in lange zomeravonden, op blote voeten lopen, hele dagen buiten zijn en af en toe een verfrissende duik. Omdat we geloven dat er echt nog een mooie zomer aan komt, tippen we je drie originele logeerplekjes op het water. Al dobberend in slaap vallen, wakker worden door de watervogels, overdag over het water staren… Let the summer start!

Varend vakantiehuis
Heb je dit wel eens gezien? Een varend vakantiehuis, oftewel: een Scheepshuisje! Op de Friese meren vind je ze, deze vakantiehuizen op het water. Je huurt ze met schipper, die brengt je naar een plek in overleg en verdwijnt vervolgens van boord. Zie je jezelf al zitten op het achterdek, midden op het water met uitzicht over Fries natuurschoon? Aan boord vind je alles wat je nodig hebt: een volledig ingerichte keuken, badkamer, meerdere slaapkamers, gezellige zithoek, houtkachel…

Frederiek
Frederiek

Varen met Frederiek
Vakantieboot Frederiek is een bootje om verliefd op te worden. Hip, stoer en knus. Heb je zin in een romantisch uitje, huur het bootje voor een weekend en ontdek in een ontspannend tempo de Noord-Hollandse wateren. Wanneer je aanlegt, geniet je op het achterdek van het samen zijn, een glas zomerse wijn en de rust op het water. Liever de kinderen mee? De zithoek is om te bouwen tot bed, heel handig!

Waterlodge Terspegelt
Waterlodge Terspegelt

WaterLodge Brabant
Passend in de glampingtrend is de luxe WaterLodge van TerSpegelt in Brabant. Op de camping staan een aantal zeer comfortabele safaritenten op een houten vlonder boven het water. In de twee verdiepingen tellende tent is plaats voor 8 personen. Slaap je in de bedstede of in het hemelbed? Neem je een duik in het meer of bungel je liever in de hangmat boven het water? Even geen zon? De tent heeft alle comfort om ook op een regenachtige dag een fijne plek te bieden. Zalige zithoek, TV, kacheltje… Rain or shine, hier is het fijn.

 

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)