Gezien in de nieuwe shops

Spindizzy
Spindizzy

De best bezochte rubriek op Flavourites.nl? Zonder twijfel de nieuwe shops. Elke eerste van de maand plaatsen we hierin weer nieuwe snoepjes. Verrassende, bijzondere webshops die het waard zijn om te onthouden. Ook deze maand hebben we weer een heel aantal leuke webshops online gezet. Mijn drie favorieten? Die bespreek ik hier!

Allereerst: de webshop Spindizzy. Hier shop je unieke, handgemaakte knuffels. Designerknuffels, welteverstaan. Nouja, ook leuk voor kinderen natuurlijk, maar eerlijk is eerlijk: ze misstaan niet in de woonkamer. Deze knuffels worden gemaakt door een klein team van Haagse professionals en gaan een heel eigen leven leiden door de briljante styling en fotografie. Ik ben fan. Groot fan. 

Miles Amsterdam
Miles Amsterdam

Deze is ook leuk. Ook weer zo'n uniek adres. Miles Amsterdam maakt riemen op basis van de veiligheidsriemen uit vliegtuigen. Super stoer. Heel cool. Echt weer eens wat anders. Leuk ook om je lief mee te verrassen!

Danielle Origami
Danielle Origami

En dan dit pareltje. Danielle Origami Lampen: dat zijn prachtige handgevouwen lampen. Wat een beauties. Bekijk het filmpje ook eens van designer Danielle! En je wilt direct ook zo'n bijzonder exemplaar in huis.
Kun je maar geen genoeg krijgen van dit soort fijne adresjes? Hier vind je nog veel meer leuke webshops. En... volgende week trekken we wederom een blik vol nieuwe pareltjes open!

 

 

 

 

 

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)