Gespot tijdens Live: 5x Sintcadeaus voor het hele gezin!

Groene oase
Groene oase

Oh wat was het weer een feest, de tiende(!) keer Flavourites Live. Drie dagen shoppen, workshops, food+drinks en een overdosis feelgood. Zoveel inspiratie opgedaan. Voor in huis, op kantoor, mijn kledingkast en natuurlijk voor de Sinterklaas inkopen. Kan jij nog wel wat extra cadeau inspiratie gebruiken voor Pakjesavond? Lees dan snel verder, ik geef je een paar leuke tips die ik gespot heb op Flavourites Live die je voor het hele gezin kan gebruiken!  

Omdat ze in elk interieur passen (en daarnaast héél leuk staan): planten! Wie jij ook op je lootje hebt staan, zijn of haar interieur kan altijd een groene boost gebruiken met de toffe planen van Green lifestyle store. Niet alleen fleurt het je huis op, het is ook nog eens goed voor je. Want de planten breken schadelijke stoffen af en zetten koolstofdioxide om in zuurstof voor een fijne leefomgeving waar we helemaal tot rust kunnen komen. Dubbel reden om die leuke planten cadeau te geven! Foto: daniquevangurpfotografie.nl

Mix & match
Mix & match

Ook We Maqe was dit jaar van de partij. Bij We Maqe kies je als eerst je favoriete patroon, daarna je interieurproduct en they maqe it! En ja, alle patronen zijn beschikbaar op alle producten. Van kussens en tafelkleden tot zitzakken en textielposters. Zo vind je ongetwijfeld de ideale combinatie voor jouw vader, (schoon)moeder, opa, oma, tante, neefje of aangetrouwde schoonzus. Handig!

Meer dan een kaart alleen
Meer dan een kaart alleen

December, dé periode om een ander te verrassen. Wie stuur jij een vaas en kaart in één? Wat een leuk concept zeg van Happy Whatever! Daar wordt iedereen vrolijk van: kaartjes die veel te leuk zijn om weg te doen, en op deze manier écht een herinnering blijven om te koesteren! Check bijvoorbeeld deze multifunctionele wenskaarten collectie met eentje die precies over een wijnfles past. En na het nuttigen van de fles kun je er dan bloemen in stoppen om de kaart tot een heuse eyecatcher in de woonkamer om te toveren! Met verschillende maten en kleuren is er voor ieder wat wils.

Twinning is winning
Twinning is winning

Bij Eenmannenkado.nl kwamen we weer de mooiste cadeaus tegen. Wat dacht je van een spreadable whisky, een Nijntje spaarpot, een laptop bag of matchende petten of sokken (in meerdere varianten) voor vader en kind. Hoe cool is dat?! En nee – het zijn niet alleen maar mannenkado’s. Wij hebben er ook veel onweerstaanbare leuke musthaves voor onszelf tussen gezien ;-).

Smullen maar!
Smullen maar!

 


Smullen maar

Onmogelijk om op Flavourites Live langs te lopen zonder even te proeven of een voorraadje in te slaan. Dat moet natuurlijk over Jack Fudge gaan. Citroen meringue fudge. Oreo fudge, butterscotch fudge, witte chocolade fudge. Yummie, yummie, yummie. Gemaakt volgens authentiek Engels recept dus ongetwijfeld de állerlekkerste. Erg leuk om cadeau te geven! Kan je niet kiezen? Ga dan voor één van de giftboxes die ze al voor je samengesteld hebben. Ze hebben zelfs speciale Sinterklaas boxes. Ideaal!

Hopelijk heb ik je kunnen helpen aan wat inspiratie voor 5 december. Mocht je nog meer inspiratie zoeken, dan kun je altijd nog even rondsnuffelen op onze site. En fijne Pakjesavond alvast!

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)