Gerecyclede notitieboekjes met een verhaal

notitieboekjes met een verhaal
notitieboekjes met een verhaal

Op zijn wereldreis in 2014 door Midden-Amerika is Justin van Veen zo onder de indruk geraakt van de handgemaakte producten in Mexico, dat dit de start was van de zoektocht naar mooie geschikte producten voor in Nederland. En zo werd ook KOMONI geboren. Een webshop met 100% gerycled en sophisticated notitieboekjes. Notitieboekjes die er al een heel leven op hebben én die een verhaal hebben, welke we maar al te graag met je delen!

Ook al is KOMONI een Amsterdams bedrijf, de productie vindt volledig plaatst in Mexico, dankzij een exclusief partnership met een lokale producent. De cover is gemaakt van 100% gerecycled hout en ook de inhoud, het papier, is 100% gerecycled. Kies uit blanco of lijntjes en uit A5 of A6 formaat. Ook andere formaten zijn in de maak. En handig: de boekjes zijn navulbaar!

100% gerecycled
100% gerecycled

De kaft wordt door middel van een lasermachine bewerkt en daar ontstaan prachtige werken uit. De ontwerpen zijn zowel van Mexicaanse als Nederlandse ontwerpers. Maar ze zijn allemaal stuk voor stuk even mooi. Zoals deze Geometrische leeuw, één van mijn favorieten. Of deze Flamingo. Hmm.. lastig kiezen!

mijn favorieten
mijn favorieten

Oh, wat ik je ook zeker niet wil onthouden: de ontwerpen zijn te personaliseren door bijvoorbeeld een naam te voegen. Dat lijkt mij nou echt een mooi cadeau voor een verjaardag of een huwelijksboekje. En niet alleen mooi, maar ook nog eens heel origineel. En ook aan de zakelijke kant is gedacht bij KOMONI, de boekjes kunnen ook met jouw eigen logo gemaakt worden. Yeah, daar kun je mee aankomen bij een klant! 

bewonder ze live
bewonder ze live

Eén ding is duidelijk: dit is een adresje om te onthouden én om in de gaten te houden, want er staan nieuwe ontwikkelingen op de planning! To be continued!

leuk en origineel cadeau
leuk en origineel cadeau
een adresje om te onthouden
een adresje om te onthouden

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)