Gemaakt met passie

We maken het vaak wereldkundig: we houden niet van plastic-fantastic, van massaproductie en van dertien-in-een-dozijn. Dat is precies de reden waarom we bijna tien jaar geleden Flavourites hebben opgericht: om alle kleine, leuke en bijzondere online 'boetiekjes' in kaart te brengen en ze een platform te bieden. Oké; het geburt wel eens dat deze boetiekjes uitgroeien tot 'bijna-grote-jongens', maar het gros van de webshops op Flavourites is nog steeds klein tot iets groter, origineel, verrassend en anders-dan-anders.

Kijk maar eens bij de nieuwe shops van deze maand: er staan weer veel leuke 'snoepjes' tussen. Artyfartyfarm.com is er één van. Wij worden altijd erg blij als dit soort webshops zich aanmelden voor een plekje op Flavourites. Een webshop die we nog niet kenden, met een goed verhaal en vooral: originele waar. We love it.

Deze webshop is eigenlijk een platform voor duurzame creaties. Artyfartyfarm.com wil laten zien dat duurzaamheid en innovaties hand in hand gaan, dat weggooien zonde is en dat producten met een verhaal nu eenmaal veel leuker zijn dan massaproductie. Da's een goed verhaal! En dan de producten... ook al helemaal top. Mijn favoriet: de pannenlappen in de vorm van een diamant, spiegelei of weet-ik-het-al-dan-niet-meer. Ze zijn van het label Redstitch, dat bijna altijd gebruikmaakt van gerecyclede materialen en alle producten met veel vakmanschap en liefde maakt.

Ook heel mooi vind ik dit handgevlochten vloerkleedje. Doet me denken aan zo'n prachtige handgehaakte beddensprei. Zó mooi en nostalgisch! Dit kleedje is van Buubok, dat nieuwe technieken combineert met oude ambachten. Supermooi. Net als dit lampenkapje trouwens, van hetzelfde label. Als je door de webshop van Artyfartyfarm.com speurt, kom je het ene na het andere bijzondere product met mooi verhaal tegen. Heel inspirerend, en een voorbeeld voor velen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)