Geen feest zonder naamslinger

Leuk als kraamcadeau: naamslinger
Leuk als kraamcadeau: naamslinger

Tip * tip! Voor een top-kraamcadeau. Of voor je zoon/dochter/neefje/nichtje die zijn/haar verjaardag viert. Zo'n naamslinger van stof: briljant! En ook nog eens heel mooi gemaakt in de kleuren die jij wenst. Extra leuk: van de naamslinger maak je heel gemakkelijk een verjaardagsslinger die je elk jaar weer kunt gebruiken. Het is allemaal 't werk van de fair trade webshop KiddyColors.com.

Het is zo'n mooi concept: KiddyColors.com. Hij wordt gerund door de Nederlandse Renske, die een aantal jaar geleden met haar gezin naar Thailand vertrok om daar iets nieuws op te bouwen. Zo'n stoer verhaal, Renske biedt dankzij haar business een heel aantal Thaise en Birmese vrouwen een goed bestaan. Alleen daarom al zou je hier voortaan ál je baby- en kindercadeautjes en kinderkameraccessoires willen bestellen! Maar eerlijk is eerlijk: de producten zijn ook wel heel erg mooi. Stuk voor stuk met liefde met de hand gemaakt. Deze naamslingers zijn echt een geweldig cadeau. Je kunt kiezen uit allerlei kleuren en geeft vervolgens door welke naam je wenst. Vervolgens gaat Renske's team - in Thailand - voor je aan de slag en wordt de slinger naar je opgestuurd. Ja, vanuit Thailand!

Ook leuk: een slinger met dieren of voertuigen
Ook leuk: een slinger met dieren of voertuigen

Van de naamslinger maak je trouwens heel eenvoudig een verjaardagsslinger. Hij heeft namelijk een extra knoopsgatverbinding aan het einde, waardoor je heel gemakkelijk twee verschillende slingers maakt. Leuk: het hele jaar door de naamslinger in voor in de kinderkamer, en als het Grote Feest in aantocht is, maak je er een verjaardagsslinger van. Leuk om voor het raam te hangen! Ga je voor zwart/wit of bijvoorbeeld een lekker stoere camouflageprint? Wil je liever toch pastels of juist felle kleuren? Kan ook! Want ja - je stelt 'm helemaal op maat samen. Mijn kids hebben ook allebei een naamslinger in de kleuren van hun kamer.

Stel je naamslinger samen in kleur en patroon naar wens
Stel je naamslinger samen in kleur en patroon naar wens

Dit soort webshops verdienen 't om héél veel bestellingen te krijgen. Een origineel product dat met liefde voor jou in elkaar wordt gezet, waarbij de makers een eerlijk salaris verdienen en onder goede arbeidsomstandigheden werken. Hm, neef P. heeft net een dochtertje gekregen, en binnenkort komen er weer een paar verjaardagen hier thuis aan. Zal ik...?

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)