Voor elke bloem 'n vaas

De Diamond vaasjes van Artist Maniata Kieft
De Diamond vaasjes van Artist Maniata Kieft

Hoe mooi kan een enkel bloemetje zijn in een bijzonder vaasje! Heerlijk dat er nu weer volop voorjaarsbloemen zijn. Zelfs in mijn tuin komen er al bloemetjes tevoorschijn. Niets is leuker om deze al een fijn plekje in je interieur te geven. Leuk om zo’n klein vaasje te hebben waar één enkel bloemetje al mooi in staat. Of om die ene afgeknakte bloem uit die grote bos een fijn plekje te geven!

Deze Diamond vaasjes van Artist Maniata Kieft zijn al mooi in je interieur zonder bloemen. Maar met een kleurrijke tulp of hyacint wordt het nog mooier. Elk vaasje is uniek om dat deze met de hand gemaakt wordt en de vintage bloemen die er op staan zijn steeds weer anders.

De glazenbuisjes in een houten houder voor aan de wand
De glazenbuisjes in een houten houder voor aan de wand

Hoe simpel en mooi zijn deze glazenbuisjes in een houten houder voor aan de wand. Ze geven een bijzondere plek aan een enkele bloem. Een mooie subtiele accessoire voor in je interieur. Ook super met meerdere naast elkaar en leuk om te combineren. 

Konijnvaasje van kunstenares Liesbet Milort
Konijnvaasje van kunstenares Liesbet Milort

Dit Konijn-vaasje past natuurlijk helemaal bij het lente gevoel! En de geplukte lentebloemen uit je eigen tuin komen hier helemaal tot zijn recht. Ontworpen en geheel zelf gemaakt door kunstenares Liesbet Milort.

De recycle wandvaasjes van Elke van den Berg
De recycle wandvaasjes van Elke van den Berg

Deze recycle wandvaasjes van Elke van den Berg lenen zich helemaal goed voor een klein bloemetje of klein plantje. Ze zijn gemaakt van al het porselein wat Elke van den Berg in haar werkplaats heeft gerecycled. Mooie manier van recyclen! Hierdoor kan de kleur van de vaasjes ook steeds iets varieren.

Het Open Mind popje van designers Lammers en Lammers
Het Open Mind popje van designers Lammers en Lammers

De designers Lammers en Lammers hebben een geweldig design ontworpen voor een enkele bloem of bloembol. Het Open Mind popje. Een popje dat ook als vaasje gebruikt kan worden. Door een bloemetje in het vaasje te zetten krijgt het popje telkens een ander 'kapsel'. Erg leuk effect! Zeker mooi met fleurige lentebloemen!

De Hold it + Ook handgemaakt!
De Hold it + Ook handgemaakt!

Dit vaasje staat in een mooie strakke houten houder waar ook nog plaats is voor een foto of kaart. Dit maakt het helemaal leuk om te stylen. Kies je een vrolijk bloemetje dan kan je daarbij een mooi passende foto of kaart plaatsen. Erg leuk om steeds anders te stylen. 

Iedereen een hele fijne kleurrijke Lente toegewenst!

Tip: Je kan deze periode goed veldbloemen zaaien in je tuin, waardoor je deze zomer nog bloemen kan plukken uit eigen tuin! Zo heb je altijd een fijn bloemetje voor in dat ene kleine vaasje...

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)