Gaatjes in je shirt? Zó voorkom je ze (en zo los je ze op)

Deze riemen voorkomen gaatjes in je shirts!
Deze riemen voorkomen gaatjes in je shirts!

Heb je nét een nieuw T-shirt, zitten er binnen de kortste keren van die minuscule gaatjes in. Hóe dan? Het heeft te maken met de draad waarvan een T-shirt is gemaakt. Is er maar één draad gebruikt, dan is de stof gevoeliger voor vrijving en kunnen er al snel kleine gaatjes ontstaan. En ja, die krijg je op plekken waar je met je shirt tegen de rand van je broek wrijft, bij je bureau, het aanrecht of... door het dragen van een riem. Vooral dit laatste gebeurt veel. Maar daar heeft Belton Company een oplossing voor bedacht!

Zo irritant, hè, die kleine gaatjes die zomaar in je shirt kunnen zitten. Eén troost: ze komen niet door kleine beestjes, mocht je daar bang voor zijn. Motten bijvoorbeeld maken grotere gaatjes, en die zitten dan meer verspreid op je kleding. Deze gaatjes, die zo'n beetje ter hoogte of onder je navel voorkomen, ontstaan dus door een combinatie van techniek (je shirt is gemaakt uit slechts één draad) en wrijving (doordat je shirt bijvoorbeeld steeds tegen je riem schuurt). Onderneemster Marijke zag een TV-uitzending Radar over de gaatjes in kleding. Wat bleek? Ruim 40.000 mensen vulden een enquête in over het probleem, dat voor 82% herkenbaar was. Tijd om in actie te komen en een oplossing te vinden voor dit probleem, vond Marijke.

Gat in je shirt? Dit is een gat in de markt!
Gat in je shirt? Dit is een gat in de markt!

Marijke bedacht de BeltonClip, die ze ontwikkelde vanuit haar bedrijf BeltonCompany.nl. De BeltonClip is een mooi vormgegeven clip op een riem, die gaatjes geen kans geeft. De clip is glad en heeft geen scherpe uitsteeksels waardoor de stof van je shirt kan beschadigen. De riemen zijn gemaakt van prachtig leer uit Duitsland, Italië en Nederland, en de clip is uitgebreid getest. Hij werkt dus écht! Met de keuze uit allerlei verschillende riemen vind je er altijd wel eentje die bij jouw outfits past.

Gaatjes in je shirt? Nu niet meer.
Gaatjes in je shirt? Nu niet meer.

Hoe slim, deze BeltonClip. De riem zit perfect (dankzij de vele gaatjes is hij altijd precies op maat te maken), de clip doet zijn werk én jouw outfit heeft op deze manier een mooie én functionele finishing touch. Nog een tipje: heb je al gaatjes in je kleding en wil je de boel repareren? Koop bij een hobbywinkel of fourniturenzaak vlieseline. Leg dit aan de binnenkant van je shirt over de gaatjes. Druk de gaatjes dicht en strijk de vlieseline eroverheen. En draag voortaan een riem van Belton Company. Gaatjes in je kleding zijn op deze manier verleden tijd.

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)