Fris, fruitig en goed gekleed terrasjes bezoeken doe je zó

Kleur, kleur en nog eens kleur!
Kleur, kleur en nog eens kleur!

Wat heerlijk: na het weekend mogen we eindelijk weer op terrasjes hangen! En wat hebben we daar een zin in. Wél op gepaste afstand natuurlijk, en bij grote drukte blijven we liever thuis. Heerlijk bijkletsen met een vriendin, glas witte wijn binnen handbereik, zonnebril op de neus... en natuurlijk met de juiste outfit aan. Fris, fruitig en goed gekleed terrasjes bezoeken? Dat doe je zo!

Alle kleuren van de regenboog
Met alle kleuren van de regenboog bedoelen we dan ook echt álle kleuren van de regenboog. Fluorroze, feloranje, pastel blauw, deze zomer blijft geen enkele kleur ongezien. Waar je die kleuren kunt spotten? Overal en nergens. Van in je sokken tot in broeken, tot in tops en in hoeden. Ook de jurkjes zien er anno 2020 nèt iets gezelliger uit dan gewoonlijk, want kledingwinkels slaan de kleuren massaal in. Ook op Express Wear, een kledingwinkel en webshop waarop je de tofste items scoort, nemen kleuren feilloos de bovenhand.

De trenchcoat (en meer)
De trenchcoat (en meer)

De trenchcoat
Ook de trenchcoat, die voor de tweede keer, als het al niet de derde keer is, een comeback maakt, is weer hot en happening. De trenchcoat staat dan ook niet voor niets bekend om zijn tijdloze ontwerp, die jarenlang meegaat. De coat is tijdens vrijwel elke show een verschijning op de catwalk en wordt maar al te graag gecombineerd met simpele, maar toch classy items. Studio Anneloes dameskleding verkoopt deze items, die afkomstig zijn uit Nederland, als warme broodjes over de toonbank. De simpele, maar toch classy items worden daarbij in hoogwaardige ateliers gemaakt, waardoor het streven van Studio Anneloes om enkel eerlijke producten op de markt te brengen, zorgvuldig wordt nageleefd.

Het bermuda pak
Het bermuda pak

Het bermuda pak
De fabel dat pakken enkel bestemd zijn voor de zakelijke man is allang verleden tijd, maar met de zogenoemde bermuda pakken die we deze zomer massaal inslaan, laten we dat nog eens extra duidelijk zien. Hoewel de bermudas in 2005 een echte no-go waren, rennen we deze zomer massaal de winkel in om er een te bemachtigen. Men neemt een korte (biker) short, combineert het met een subtiele top en een oversized jasje; et voila! Je bermuda pak en jij zijn er helemaal klaar voor.

I.s.m. Express Wear

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)