Food = good!

zelf chocolade samenstellen kun je bij chocstar
zelf chocolade samenstellen kun je bij chocstar

Wat ben ik blij met de nieuwe rubriek ‘food’ op Flavourites. Dit is er een waar je lang kunt rondstruinen inspiratie kunt ophalen door de originele concepten. Je vindt hier webshops waar je letterlijk eten kunt bestellen, maar ook shops waarmee je de handeling, het eten zelf, tot een feestje kunt maken. Met een mooi gedekte tafel of prachtig servies. Hier een aantal uitgelicht:

Een webshop die ik elk jaar in het echt bezoek op Flavourites Live is Chocstar. Hier kun je online je eigen chocolade samenstellen die A - onwijs lekker is, er B - supermooi uitziet en C - fairtrade is. Stop alles in de virtuele mixer en er ligt binnen enkele dagen een zalig pakketje bij je op de deurmat. 

enorm lekkere brownies bestel je bij browniesperpost
enorm lekkere brownies bestel je bij browniesperpost

Nog zo’n aanrader is browniesperpost. Deze heb ik afgelopen winter ontdekt en uitgebreid kunnen testen tijdens Flavourites Live en toen mijn moeder me een pakketje opstuurde. Een heerlijke verrassing was dat! Ik heb serieus sinds tijden niet zulke lekkere brownies op. Of eigenlijk blondies, want de Frambozenblondies zijn mijn persoonlijke favoriet. Ik garandeer je dat je hier iemand echt blij mee kan maken.

zoet en feestelijk is pinklemon
zoet en feestelijk is pinklemon

Een shop die ik wederom in het echt bezocht is Pink Lemon. Zij zitten in Den Bosch met een lunchroom. Veel wat er in de lunchroom wordt gebruikt kun je online bij hen kopen. Tip: Bekijk het kopje ‘theetantes’ even. Met een roze caravan kun je hen inboeken voor een feestelijke high tea (vanaf 40 personen). In alle gevallen maken zij gebruik van mooi en gezellig servies en decoratiemateriaal. En heerlijk eten.

naar buiten! met hetgroenefabriekje
naar buiten! met hetgroenefabriekje

Ben je gek op buiten eten? Of je eigen voedsel kweken? Dan is Het Groene Fabriekje een absolute aanrader. Met verschillende rubrieken als ‘zelf gekweekt’ ‘eigen oogst’ ‘huisgemaakt’ of ‘thuis genieten’ kun je allerlei producten vinden waarmee je zelf aan de slag kunt om ’t huis. Erg inspiratievol voor mensen die veel te veel binnen zitten en daar wat aan willen doen (zoals ik).

het mooie servies van 1213 kumbayastreet
het mooie servies van 1213 kumbayastreet

Mooi servies blijft natuurlijk ook een waardevolle toevoeging op een feestelijk gedekte tafel. Ikzelf houd van mix & matchen van allerlei bakjes, bordjes en bekers. Maar bij mij is het dan ook letterlijk een bij elkaar geraapt zooitje. Een webshop waarbij je wel kunt mixen en toch bij eenzelfde soort servies kunt blijven (en het er dus fantastisch uitziet) is 1213 kumbayastreet. Echt prachtig met al die fijne kleuren en organische vormen.

Dit is slechts een kleine selectie van shops uit de rubriek food. Meer zien? Bekijk ze hier.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)