Flavourites Live - 'n terugblik Part 1

Yummie foodtrucks zoals deze van Holy Cow
Yummie foodtrucks zoals deze van Holy Cow

Mocht je 't gemist hebben: het afgelopen weekend vond onze jaarlijkse highlight Flavourites Live plaats. Hier achter de schermen zijn we er nog een beetje van aan het bijkomen, want het was weer een hele happening! Omdat beelden nu eenmaal 1000X meer zeggen: een terugblik op héél veel vrolijkheid!

Vrijdagochtend stonden de eerste bezoekers om 09.45 uur al in de hal te popelen om naar binnen te gaan. Zó ontzettend leuk is dat om te zien! Op dat moment stonden alle 130 standhouders (en in de verreweg de meeste gevallen ingevlogen hulp van personeel, vriendinnen, zussen en overige familieleden) in de startblokken om een weekend lang te shinen. En dat lukte. Jeeeee wat heb ik veel vrolijke gezichten gezien!

Armbreien met Allerwarmst
Armbreien met Allerwarmst

't Leukste: mijn eigen vriendinnen (die natuurlijk ook geen jaar overslaan!) en altijd met een bonzend hart de inhoud van de tassen laten zien. Ik heb veel leuke dingen langs zien komen. Vesten werden er geshopt, Sinterklaascadeautjes, een aantal vriendinnen verwende zichzelf met een nieuw sieraad en er werden vooral veel interieurspullen gekocht.

Vrolijkheid bij Talulabelle
Vrolijkheid bij Talulabelle

Natuurlijk shopte ik zelf ook het een en ander bij elkaar. Volgende week zal ik in een blog laten zien wat ik écht niet kon laten liggen! En natuurlijk heb ik net als alle andere jaren weer spijt van de dingen die ik níet kocht. Zal ik jullie volgende week ook vertellen (als ik het in de tussentijd niet alsnog online heb besteld, hahahaha).

De mannen van Looping Good
De mannen van Looping Good

Erg leuk dit jaar vond ik het terras van Holy Cow, gestyled door Vera van Brainydays en ontzettend gezellig. Daar stonden ook de knappe en vrolijke mannen van Looping Good, die fantastische ijsrolletjes maakten. OMG die mannen stonden 't hele weekend te dansen, lachen en zingen en wisten zelfs met dit regenachtige herfstweer heel veel vrouwen aan het ijs te krijgen :-).

Op-z'n-kop kerstbomen bij de leestafel
Op-z'n-kop kerstbomen bij de leestafel

Bij het Atelier Creative brak regelmatig de zon door wat de look&feel van deze stands nóg mooier maakte. Hier waren designers aan het werk en kon je zelf aan de slag met het maken van leuke producten. Zullen we nog een compleet blog aan wijden ergens de komende dagen!

Atelier Creative
Atelier Creative

Bij Gezinnig.nl werd met succes aandacht geschonken, bij Freshonline.nl kon je je korting bij elkaar dobbelen, Xapron sloeg namen in de leren schorten en veel webshops hadden een leuke actie. 

Designer Darja aan het werk
Designer Darja aan het werk

In onze eigen Flavourites stand kon je speedcoach sessies volgen bij Mignon van Loveyourinterior.nl en ondernemerscoach Glancy.nl. Het was continu druk aan tafel!

Zoveel leuks te zien!
Zoveel leuks te zien!

Ook leuk: Bij Valence.design kon je je eigen kaarsenbakje/muuraccessoire laten gieten van natuurlijke hars. Was erg gaaf; binnenkort laten we er even een video van zien want we hebben het hele proces in beeld gebracht.

Blik van bovenaf
Blik van bovenaf

Er waren veel leuke foodstalls maar nadat ik op dag 1 de geitenkaas-pompoen bruschetta van Buschetta had gegeten, wilde ik dit elke dag weer voor mijn lunch. Zóóó lekker! 

Heb je Flavourites Live dit jaar gemist? No panic. Volgend jaar zijn we er weer met een nieuwe editie, weer spiksplinternieuwe deelnemers en verrassingen. Ga maar alvast sparen :-)

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)