Flavourites Live! 3x: waarom je soms even offline wil

Voel!
Voel!

Het is alweer bijna tijd voor Flavourites Live! Voor mij is dit extra spannend, omdat dit de eerste gaat zijn dat ik alles meemaak, de voorbereidingen heb gezien en heel benieuwd ben hoe het gaat zijn. Ik loop nu al een aantal maanden stage bij Flavourites en heb tijdens mijn tripjes naar steden in Nederland al een paar shops kunnen zien en spreken in real life. Toch lijkt het me superleuk om nu al die sieraden, kleren, accessoires en hebbedingen in het echt te kunnen zien en voelen. Dat is ook waar Flavourites Live om draait toch?

Als eerst de lekkermakertjes van Jackfudge. De beelden die voorbij komen laten me kwijlen op het toetsenbord. Echt, wat ziet dat er ontzettend goed uit! Nu is dit natuurlijk het perfecte voorbeeld van een shop die ik wel in het echt zou willen zien, maar zeker ook wil proeven! Zo kun je tijdens Flavourites Live lekker proeven en weet je precies welke je dan vervolgens kunt shoppen via de website. Perfect ook om mijn moeder lekker te verrassen als ik thuiskom, of toch om gewoon mezelf even heerlijk te verwennen.

Zien!
Zien!

Om de verrassing voor mijn moeder helemaal af te maken kan ik nog een mooi boeket bloemen meenemen van Bloomon. Zó blij word ik van de foto’s die ik voorbij zie komen van Bloomon. De styling ziet er altijd tiptop uit, dus ik ben megabenieuwd hoe dat er op Flavourites Live uit gaat zien! Je kunt tijdens het event bij Bloomon ook een workshop volgen om een perfect uitziend boeket te maken (die je dan natuurlijk ook mee naar huis mag nemen)!

Proef!
Proef!

Last but not least; Heerlijke items van kant, met luipaardprints, wollige vesten en grafische prints zijn items uit deze shop waar mijn hartje sneller van gaat kloppen. Ik heb het dan natuurlijk over Milk Copenhagen. Een perfect voorbeeld van een shop die je gewoon even in het echt wil ervaren. Juist met de leuke dessins wil ik zien hoe het staat en hoe ik het kan combineren. Kleren wil je eigenlijk ook gewoon lekker voelen en van dichtbij bekijken. Ik kan niet wachten! Bij Milk Copenhagen is ook ontzettend veel leuks te vinden voor kinderen, die overigens meer dan welkom zijn op Flavourites Live dit jaar!

Ook leuk: snuffelen tussen sieraden van Charlottedekoomen, je huis voor de vijfde keer her-inrichten in gedachten met Weidesign of het perfecte cadeaupapier vinden bij CollectivWarehouse (zó perfect dat het bijna niet meer uitmaakt wat de inhoud is)! Kortom genoeg te voelen, ruiken, proeven en vooral te genieten tijdens Flavourites Live!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)