#flavlive komt eraan!

Aan het werk!
Aan het werk!

Elk jaar rond deze tijd draait ons leven zo'n beetje rond Flavourites Live, het jaarlijkse webshopevent dat we in november organiseren. Oké: het duurt nog een kleine twee maanden (save the date: 18-20 november in A'dam-Noord), maar toch... dit zijn juist heel drukke weken voor ons. Wat we zoal doen? Ik ga proberen een klein tipje van de sluier op te lichten. Een 'Kijkje achter 't scherm', zeg maar!

Elk jaar al heel snel na Flavourites Live blikken we terug op de afgelopen editie (wat ging goed? Wat kan de volgende keer beter?). Wel nadat we even bijgetankt zijn natuurlijk want echt... zo'n event hakt er echt in! De laatste weken voor Flavourites Live zijn altijd heel hectisch, laat staan de dagen van #flavlive zelf... Al die leuke bezoekers, die enthousiaste deelnemers: het is elk jaar gewoon één groot feest. Op bovenstaande foto zie je ons - het Flavourites Live-team - aan het werk. Hoewel, iets geënsceneerd natuurlijk voor de foto :-). Marije en ik regelen alle zaken rondom Flavourites: de PR en marketing, de vermeldingen van de webshops op Flavourites, het bijhouden van de website etc. We willen natuurlijk alleen een perfecte selectie hebben van webshops, en juist daarom zijn we het hele jaar een soort van curatoren. Alleen de allerleukste webshops plaatsen we op Flavourites, en alleen die webshops kunnen meedoen aan Flavourites Live. Het event is dan ook de tot leven gekomen wereld van Flavourites. Onze Maya doet de hele organisatie. En ga er maar vanuit dat dat een enorme klus is... Wat voor stands? Welke foodstalls? Van fotobus (jaja, hij is er weer!) tot indeling van de hal, van EHBO tot pendelbus, alles regelt Maya tot in de puntjes. 

Het beursbeeld van dit jaar én een blik op Live vorig jaar
Het beursbeeld van dit jaar én een blik op Live vorig jaar

Dit jaar werd vriendin-van-de-show Sharon van Concept & Design aangetrokken voor het bedenken van het beursbeeld. We vinden het zó mooi geworden, wow. Helemaal nu, fris en helemaal 'live'. Het gevoel dat je nu in het beursbeeld ziet, zie je straks terug op het event. Een heel leuk proces ook, hoe zo'n look&feel tot stand komt. Je ziet het gewoon groeien, echt gaaf.

Wegens succes geprolongeerd: het Papier Atelier
Wegens succes geprolongeerd: het Papier Atelier

Afgelopen week hebben we weer gebrainstormd met Monique van der Vlist van HappyMakersBlog.com. Voor de derde keer organiseert zij het Papier Atelier. Iedere keer weer een prachtige plek op het event waar je van alles kunt doen op het gebied van papier. Monique haalt de leukste illustratoren van 't land erbij (ze kent ze echt allemaal) en zorgt ervoor dat je hier zelf als bezoeker aan de slag kunt. Voor dit jaar hebben we weer heel fijne producten bedacht die je kunt komen maken... Nog even top secret, binnenkort onthullen we meer! Eén ding is zeker: hier wil je echt aan de slag gaan...

Zo smaakvol allemaal!
Zo smaakvol allemaal!

Omdat shoppen hongerig maakt, maken we van Flavourites Live ook een culinair feest met foodstalls. Van romige latte's tot knapperige broodjes, smoothies, taartjes en vorig jaar zelfs moleculair gemaakt ijs van Glacier Fou (waanzinnig, zie foto!). We zitten nu in de fase dat we druk bezig zijn om invulling te geven aan het culi-gedeelte van Flavourites Live. Alles moet kloppen, het moet allemaal natuurlijk heel lekker zijn, verrassend en er moeten voldoende foodstalls zijn. Wat een organisatie! Thank you, Maya :-).

En natuurlijk te gekke foodstalls...
En natuurlijk te gekke foodstalls...

En als het dan eindelijk zover is - 18 tot en met 20 november, dus - zijn we zó ontzettend druk dat we zelf nauwelijks tijd hebben om al dat moois uit die leuke webshops (het zijn er meer dan 130!) zelf te bewonderen. Toch proberen we het elk jaar weer, en blokken we een paar uurtjes me-time om zelf te gaan shoppen. Heerlijk, als 'bezoekers' tussen al die leuke vrouwen te lopen, mooie producten te kopen, cadeautjes uit te zoeken voor het thuisfront en natuurlijk voor onszelf... En we nemen ook altijd even een momentje om achter de coulissen naar boven te lopen en Flavourites Live vanuit vogelvlucht te bekijken. Hoe bijzonder is dat: onze zelf gecreërde wereld van een afstandje bekijken... Ja, ik heb er alweer veel zin in. Er moet nog een hoop gebeuren maar wat gaat het een mooie editie worden, met heel leuke samenwerkingen, veel inspiratie, nieuwe namen, webshops die nog nooit eerder 'live' te zien waren en trouwe deelnemers die zo'n schare fans hebben opgebouwd dat ze eenvoudigweg niet mogen ontbreken... Kom je ook langs? We hebben speciale early bird-tarieven tot en met 17 oktober (klik hier), slim dus om nu alvast je kaartje te kopen! 

Kom je ook?
Kom je ook?

 

 

reacties op dit blog (3)

28 september 2016
Nynke
Heb al weer zin in november! Altijd een gezellig en leuk evenement om inkopen te doen voor de feestdagen ;-)
28 september 2016
Leonie
Ik ben er zeker bij!
27 september 2016
Petra
Leuk Natas, wij komen weer!!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)