Finishing touch

POM Amsterdam Zebra Blue
POM Amsterdam Zebra Blue

Ik houd er wel van: een goede, basic outfit (lees: zwart jurkje, fijne laarzen of mooie sneakers) met een mooie detail waarmee je het onderscheid maakt. Kan een mooi sieraad zijn of een fijne sjaal. En heb ik het over sjaals, dan denk ik vaak direct aan Pom Amsterdam. Toonbeeld van een top label! Niet alleen de items vind ik heel mooi, ook de hele manier waarop de twee zussen Liesbeth en Violet Pom Amsterdam in de markt hebben gezet vind ik ontzettend inspirerend. Ik zat net weer even te snuffelen in de webshop en heb mijn vier favoriete exemplaren van dit moment voor je op een rij gezet. 

Ik weet nog goed dat ik Pom Amsterdam net leerde kennen. De sjaals, de hele huisstijl, dat grappige filmpje over de verschillende manieren van dragen - hoe slim! En mooi! Mijn ondernemershartje gaat sneller kloppen van dit soort labels, die direct goed in de markt worden gezet. Inmiddels is Pom Amsterdam een super populair label geworden. Grappig, hoe ik in de stad, op het schoolplein of waar dan ook direct de Pom's eruit pik. Zo'n herkenbare stijl, terwijl alle sjaals toch echt wel weer heel verschillend zijn. Neem Zebra Blue, heel leuk met die franjes en door de diepblauwe kleur perfect bij je jeans. 

POM Amsterdam Double Crafts
POM Amsterdam Double Crafts

Pom Amsterdam zou Pom Amsterdam niet zijn als er niet af en toe een vleugje Hollandse handigheid in de sjaals verwerkt wordt. Zoals bij deze Double Crafts, die je dus van twee kanten kunt dragen. Ik vind dat leuk: zo'n grappig detail. De buitenant bestaat uit de moskleurige mythical birds print en de binnenkant heeft een ecru ikat print. Nice. En groen vind ik een mooie, stoere kleur. Ik houd daarvan.

POM Amsterdam Crafts Green
POM Amsterdam Crafts Green

Een andere favoriet in bijna diezelfde kleurstellingen is deze: Crafts Green. Vooral vanwege het grafische patroon een beauty. Die grafische patronen vervelen nooit en zijn toch helemaal van nu. En wederom die mooie tinten...

POM Amsterdam Eclectic Tribal
POM Amsterdam Eclectic Tribal

En dan deze, Eclectic Tribal. Lekker vrolijk, dat geeft alvast een beetje een lente-gevoel! Deze komt uit de premium collectie, en is gemaakt van tencel. Da's harstikke duurzaam. Nou, ik kan alvast een wishlist aanleggen...

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)