Feestmaand december

Mooie decoratie
Mooie decoratie

Hij komt eraan hoor: feestmaand december. En terwijl je hier in huis momenteel struikelt over de surprises en deuren ineens ansgtvallig gesloten blijven, maak ik me alvast op voor een stylish aangekleed huis in december. Heb ik zin in!

Nu is het niet zo dat je bij mij in huis struikelt over de feestverlichting, kerststallen, herten, engeltjes en kerstballen. Nee, het blijft subtiel. Mooi, maar heel feestelijk. Ik moet eerst maar eens beginnen met het vervangen van mijn zomer- voor mijn wintergordijnen. Oké: ik ben een beetje laat dit jaar. In de zomer heb ik namelijk altijd witte gordijnen hangen, in de herfst vervang ik ze voor mijn antraciete linnen gordijnen. Het is dan meteen warmer in huis. Verder wil ik een paar mooie honeycombs (ik denk in zit en zwart) met gouden tassels ophangen. Chic! Stylish! Mooi! De basis is dan gelegd. Hier bij Happilyeverafterdeco.nl heb ik veel mooie exemplaren gezien! Sowieso ben ik de laatste tijd wel van de gouden details, die slingers met gouden rondjes vind ik ook erg leuk. Die laat ik natuurlijk weer tot maart hangen, ik zie het alweer helemaal gebeuren. Te mooi om weer op te bergen!

Pastels in de basis zijn ook mooi hè. Ik zag deze bordjes, bekers en bestekjes, ook bij Happilyeverafterdeco. Superleuk voor een feestelijk etentje, maar ook heel leuk om de kersttafel (of oud&nieuw tafel, afhankelijk van hoe je de feestdagen gaat doorbrengen) mee aan te kleden. En na het eten kan alles hup - zo de vuilniszak in. Is ook weer handig, vooral voor de gedekte kindertafel. Of alles in wit... Dat is ook een goede keuze! Mooi, toch?

Die chin chin-letterbanner is ook tof! Die moeten we hebben met oud & nieuw! En zo'n gouden jurkje, ook leuk :-). En daarna? Gaan we vrolijk 2016 in. Jee - we hebben nog een hele maand te gaan! Maar de tijd vliegt, zeker in de drukke, gezellige en feestelijke decembermaand. 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)