Feestelijke droomwereld op je genderneutrale geboortekaartje!

Welkom nieuwe wereldburger!
Welkom nieuwe wereldburger!

Een van de leukste dingen om te doen tijdens mijn zwangerschappen, vond ik toch wel het uitzoeken van de geboortekaartjes. Ben jij toevallig in blijde verwachting? Dan word je zeker weten enthousiast van de vrolijke en kleurrijke geboortekaartjes van Grootzus!

Als ik 11 en 7 jaar geleden de collectie van de Rotterdamse illustrator Francien Verhulst had gezien, dan had ik het wel geweten met de geboortekaartjes voor mijn kinderen! Zij ontwerpt onder de naam Grootzus zulke bijzondere kaartjes, en helemaal gepersonaliseerd. Bijvoorbeeld met afbeeldingen van de trotse broers of zussen of met gebouwen van je eigen woonplaats! Je kunt je kaartje ook laten afstemmen op het seizoen waarin je kindje is geboren. Hoe leuk is dat!

Trotse broer en zus
Trotse broer en zus

Wat ik erg mooi vind en helemaal van deze tijd, is dat de kaartjes genderneutraal zijn. Want laten we wel wezen, niet alle baby’s zijn lichtroze! Je kunt bij Grootzus dan ook kiezen uit 3 verschillende tinten baby’s. Zo kan iedere kersverse papa en mama zichzelf en zijn of haar eigen kindje erin herkennen. Natuurlijk zijn er ook kaartjes die meer bloemig zijn of kaartjes met lekker veel auto’s. Maar er is geen aparte categorie voor jongens of meisjes. Hoe tof is dat!

Dierenparade
Dierenparade

Je ziet aan het werk van Grootzus dat er heel veel tijd en liefde in gaat zitten, zodat jij straks vol trots met een super persoonlijk kaartje de geboorte van je kindje kunt aankondigen. Zit natuurlijk wel een prijskaartje aan. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor de supertoffe standaardkaarten uit de budget-collectie. Heb je toch de Grootzus-kwaliteit, maar dan voor een zachte prijs!

Budget-topper
Budget-topper

Ook leuk: laat je geboortekaartje op een bordje drukken! Leuk voor aan de muur of natuurlijk gewoon om van te eten. Happiness on a plate! Bekijk de shop voor nog meer posters, lampjes of voorleesboeken in de onmiskenbare Grootzus-stijl.

Happiness on a plate
Happiness on a plate

Heb je nu trouwens het idee dat je het werk van Grootzus al een keer eerder hebt gezien? Dat zou zomaar kunnen kloppen! Francien maakt namelijk ook illustraties voor kinderboeken, magazines en schoolboeken. Mensen die, net als ik uit de buurt van Rotterdam komen, zullen haar werk vast herkennen van de Rotterdampas of het Rotterdam Circusstad festival. Aha!

It's a circus!
It's a circus!

 

 

 

--

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)