Feest: Studiodewinkel bestaat 9 jaar (mét feestelijke Win-Actie)!

Studio de winkel
Studio de winkel

Studiodewinkel viert feest want we bestaan alweer 9 jaar! Fantastisch om al zoveel jaar met deze webshop een mooie collectie van bijzondere designs op te mogen bouwen. In deze 9 jaar is onze collectie gegroeid en geperfectioneerd. En we blijven steeds zoeken naar bijzondere designs om onze collectie verder aan te vullen.

Elk jaar vragen we een artist om een kunstwerkje, in een gelimiteerde oplage, speciaal voor ons te maken voor ons zoveel jarig bestaan. Dit jaar hebben we artist Hagar Vardimon gevraagd om een kunstwerkje voor ons 9 jarig bestaan te maken. Met de input om een feestelijk werk te maken ging ze aan de slag. En als resultaat dit prachtige vrolijke werk ‘I Can See Clearly Now’ (check onderaan deze blog om kans te maken op een exemplaar)

Hagar is voor dit kunstwerk geïnspireerd door het prachtige lied "I Can See Clearly Now" van Johnny Nash. Het lied gaat over het aangaan van uitdagingen,het overwinnen van hindernissen en het behouden van een positief standpunt door omhoog te kijken naar de toekomst. Een vintage afbeelding van een vrouw die vooruitkijkt en lacht, was het uitgangspunt van dit werk. Het zwart-wit beeld werd een perfecte achtergrond voor een groot, kleurrijk boeket van bloemen. De bloemen symboliseren vreugde, vriendschap en rijkdom. De rode draden staan voor geluk en liefde :). De oplage is op een luxe papiersoort gedrukt waardoor de kleuren sprankelen en je een hoogwaardige druk krijgt. De kunstprints zijn daarna met de hand één voor één bewerkt met rood zijden draad en genummerd! Een arbeidsintensief werkje!

Op de foto zie je nog andere specials uit onze collectie. Zoals de limited edition Storytile Follow your heart die special voor ons ontworpen is door Marga van Oers van Storytiles. En de bijzondere kunstwerkjes Head full of Dreams van Artist Marieke Peters Marieke had vorig jaar voor ons het mooie kunstwerkje Lente gemaakt voor ons 8 jarig bestaan.

Speciaal voor ons 9-jarig bestaan heeft Mianne de Vries twee sets unieke porseleinen confetti broches gemaakt in onze huis-kleuren met een glimmend goud accent voor een extra feestelijke touch :). Die nu ook tijdelijk feestelijk geprijsd zijn van €25,- voor € 20,- .Maak van je outfit een feestje! Een uniek bijzonder sieraad! Gegarandeerd aandacht :-) Dus Alleen te koop hier bij Studiodewinkel.

Op bovenstaande foto’s zie je het werkje mooi ingelijst in het passende lijstje. Ik heb het werkje zoals je ziet op de foto gezet samen met het speciale mini-popje open heart die door de designers  Lammers en Lammers speciaal voor Studiodewinkel is ontworpen, die prachtig staat op het Minilicious schaaltje van designer Lenneke Wispelwey!
En..... omdat het Feest is hebben we voor jullie als Flavourites lezers een leuke WIN-ACTIE! We geven twee ingelijste kunstwerkjes ‘I CAN SEE CLEARLY NOW’ weg t.w.v. € 35- !! 
Hoe maak je kans op 1 van deze kunstwerkjes? Laat onder dit blog een bericht achter. En laat weten in je reactie waar jij dit kunstwerkje in je interieur zou willen plaatsen en je maakt kans! Op dinsdag 23 juli maken we de 2 winnaars bekend! Doe je mee?
Iedereen bedankt! Op naar ons 10 jarig bestaan. We hopen jullie te blijven verassen met bijzondere designs in onze webshop!
 
Veel liefs Sandra van Studiodewinkel

 

* UPDATE *

Sylvia en Wietske zijn de winnaars en hebben een mailtje ontvangen! Gefeliciteerd!!

reacties op dit blog (13)

20 juli 2019
Larissa
Ohhhhh zo gaaf!! Deze zou super staan tussen mijn story tiles tegels op het toilet! Aangezien ik elke ruimte in huis mooi wil hebben :-)
19 juli 2019
pascale
Heel heel mooi! Hier word je toch gewoon heel blij van. Ik zal als ik de gelukkig winnaar word het kunstwerk een mooi plekje in de huiskamer geven.
19 juli 2019
Wietske
Wat gaaf!! Deze zouden super staan op de lege muis in mn woonkamer!! ❤️ gefeliciteerd met jullie jubileum!
19 juli 2019
Paula
Ik zou dit mooi kunstwerkje op de side-table achter de bank plaatsen, de kleuren passen perfect bij mijn azilal tapijt! 😍
19 juli 2019
Merlijn janse
Mijn lieve pap is in mei jl. overleden en hij heeft mij de liefde voor de natuur en bloemen gegeven. Hij was een echt natuurmens en ik was zijn enigste dochter. Met deze mooie kunstwerken aan de muur in de kamer denk ik aan mijn lieve paps die één ding niet deed en dat is bij de "pakken neer gaan zitten". Vele stormen heeft hij in zijn leven doorstaan. En zo als mijn paps mij het voorbeeld heeft gegeven wil ik doorgaan en deze schilderijen geven mij kracht en steun. Fleurige bloemen gedragen door een vrouw dat is een mooie symboliek om in deze moeilijke tijd. Een mooi lichtpuntje aan de muur waarmee ik zeker een lach op mijn gezicht tover.
19 juli 2019
Marlies
Helemaal te gek! Ik doe graag mee. Bij mij zou het kunstwerk een ereplekje krijgen in de slaapkamer. Onze relatie heeft de afgelopen jaren hard moeten bikkelen en de nodige stormen doorstaan maar nu gaan we weer op naar een mooie toekomst. De betekenis van het kunstwerk past er precies bij. En aangezien we onze slaapkamer net geel (!) hebben geverfd passen de kleuren van het boeket er helemaal bij. De blijheid 😍
19 juli 2019
Kiki
Jaaaaa hier word ik echt heel blij van!! ❤️❤️
19 juli 2019
Kiki
Jaaaaa hier word ik echt heel blij van!! ❤️❤️
19 juli 2019
Nynke
Ohhh leuk zeg, Kunst met een hoofdletter K!
18 juli 2019
elisabeth maria martina
wat een geweldig gebaar, verras me maar met zo'n prachtig exemplaar mooi kado voor mijn 65e jaar #duimenmaar
18 juli 2019
Lies Klok
Wauw te mooi! Deze zou een heel mooi plekje krijgen in ons 104 jaar oude huisje op onze 100 jaar oude piano 😊 duimen!!
18 juli 2019
Silvia van der Horst
In mijn geschilderde kast, waar ik nog genoeg plaats heb ♡
18 juli 2019
Floor
Heel moooi. Staat denk ik heel goed in mijn slaapkamer
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)