Eten met kids

Miss foodface
Miss foodface

Inmiddels heb ik twee tieners aan tafel zitten maar ik kan me nog goed herinneren dat eten aan tafel met het gezin niet altijd even soepel ging… en dat is eigenlijk nog een understatement. Maar vliegtuigje met het eten spelen of dierentuintje spelen (elke hap was een ander dier dat naar zijn hok ging) was altijd wel een goede manier om de kids te laten eten.

Pas geleden spotte ik deze leuke Face Food borden en ik heb ze meteen opgenomen in onze webwinkel. Mijn dochter van 10 vindt ze ook geweldig. Hiermee kun je de leukste creaties maken van een standaard maaltijd. Dat moet een feestje worden!

Mister foodface
Mister foodface

Spaghetti worden lange haren en boontjes worden wenkbrauwen of grote mannen snorren. Er is een Miss foodface en een Mister foodface. Leuk om deze af te wisselen. En toetjes met diverse soorten fruit worden ook bijzondere creaties op dit bord. De borden zijn gemaakt van stevig porselein. 

Een ei hoort erbij!
Een ei hoort erbij!

Er zijn ook andere toffe webshops die ik gespot heb op Flavourites die gespecialiseerd zijn in eten met kids. Zoals Deleukstelunch.nl waar ik deze maffe gadget zag! Een leuke ei-vormer in de vorm van een hoofd. Je kunt er ook pannenkoeken, blinis en cake in bakken. Gemaakt van non-stick siliconen voor een snel en gemakkelijk gebruik: plakt niet aan de pan of de bakmat. Vaatwasbestendig en is bestand tegen temperaturen tot +230°C.

Bento lunchtrommel
Bento lunchtrommel

Mmm, bovenstaande Bentobox lunchtrommel mét inhoud zou ik zelf wel graag willen hebben. Super handig om een lekker gezonde lunch mee te geven aan je kind naar school. Ik weet niet of ik in de ochtendhectiek hiervoor altijd tijd zou hebben... Maar het idee alleen is al super. Deze heb ik gespot op de leuke webshop Voordehap.nl. Tip: wil je meer leuke ideeën voor een verrassend lunchbakje voor je kinderen: google dan op bentobox en je krijgt de mooiste creaties te zien. Smakelijk!!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)