Elke dag moederdag

De rocks hebben niet alleen een mooie betekenis maar ze vrolijken ook het interieur op
De rocks hebben niet alleen een mooie betekenis maar ze vrolijken ook het interieur op

Moeders verdienen eigenlijk iedere dag wel een cadeau maar met Moederdag helemaal! Een cadeau waar een moeder écht blij van wordt. Een cadeau die met zorg is uitgezocht. Ik help je een handje (ook een tikkeltje eigenbelang). Ik vind dat Moederdag niet in het teken hoeft te staan van dure cadeaus maar het gaat er vooral om dat je iets geeft met liefde. Daar worden alle moeders blij van, toch?

Van moeders wordt veel verwacht. Dat ze alles kunnen, alles doen en altijd klaarstaan. Bijna vanzelfsprekend. Maar een beetje extra kracht kunnen ze wel gebruiken. De webshop van Rockstyle.nl staat vol met mooie stenen met een betekenis. Deze stenen zijn ook afgebeeld op een poster. Zoals de groene Calciet, deze trekt succes aan en staat voor positivisme en optimisme. Om in te lijsten of voor op de muur met een mooie tape.

Je moeder zal deze met trots dragen!
Je moeder zal deze met trots dragen!

En deze medaille! Een plaatje. En je moeder zal 'm vast met trots dragen. Want buiten het feit dat een medaille betekent dat ze bijzonder voor je is, is ie ook nog eens super hip! En daar houden we van toch? Hippe moeders?

De spiegel is te maken in verschillende kleuren: zwart, mint en wit
De spiegel is te maken in verschillende kleuren: zwart, mint en wit

Vroeger maakten we onze cadeautjes altijd zelf. Op school maakten we de meest mooie creaties om onze moeders te verrassen. Maar waarom doen we dat niet gewoon weer? Deze houten spiegel van Imakin.nl is binnen een uurtje klaar! En met een leren band is het een stoer cadeau.   

De originele brownie is altijd goed!
De originele brownie is altijd goed!

Vrouwen en chocolade is altijd een goede combinatie! Verwen je moeder daarom met een heerlijk doosje vol brownies van Box Brownies. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en ook nog eens handgemaakt!

Verras je moeder met een lief bericht!
Verras je moeder met een lief bericht!

Deze lichtbox heeft the looks. En het leuke is, je kunt er met de bijgeleverde symbolen en letters allerlei lieve en mooie boodschappen op creëren. Laat je moeder weten hoe bijzonder ze is... Cadeaus zijn natuurlijk heerlijk om te geven maar het belangrijkste is: wees extra lief voor haar zondag en leg haar in de watten want ze heeft het verdiend!

 

reacties op dit blog (3)

10 mei 2017
Berthilde
Wat een lieve reacties.. Bedankt Janne en Betsy! X
09 mei 2017
janne
Hoi Berthilde , wat een leuke cadeaus voor al dat schilderij van die positieve steen en ook die lichtbak. Lieve Groet Janne
09 mei 2017
betsy
Lieve Bertilly.. jij weet nou Echt wat n Mams wil ... liefde.. en ook ik word veeel blijer van Dat fijne gevoel .. n woordje.. n blik...n gebaar.. Als van wat voor duur kadoo ooit! Blij als mn meisjes gelukkig zijn . En Daar kan geen kado tegenop🦋
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)