Een vrolijke opfrisbeurt!

Heerlijk je huis restylen in de vakantie!
Heerlijk je huis restylen in de vakantie!

Misschien zit je nog ergens op een mooi strand in een ver land ingesmeerd met zonnebrand te genieten van je vakantie, of misschien ben je gewoon lekker in Nederland gebleven deze zomer. Stiekem denken we iedere zomer weer aan ons stulpje. En dan bedoel ik het verbouwen, restylen en opruimen van het huis. Echt iets voor de zomervakantie, maar waar we toch nauwelijks aan toe komen. Tips nodig? Lees dan verder!

Lijkt misschien gewaagd, zo'n zwarte tafel, maar niets is minder waar! Een zwarte tafel in huis kan juist voor veel rust zorgen. Deze tafel van D-signmeubels is van het merk Hay (wat een heel tof merk is) en is een echte eyecather. Of je nou een kleurrijk huis hebt, je stulp helemaal wit is of het somewhere in between ligt, een zwarte tafel past oversl evengoed bij. Black is the new black!

Goede basic voor in huis
Goede basic voor in huis

Een vloerkleed kan ontzettend veel verschil maken in een kamer. De vrolijke vloerkleden van The Kindreds zijn van die vloerkleden die een heerlijke vibe in huis geven. Beetje alsof je een schattig strandtentje inloopt (maar dan is het gewoon je eigen woonkamer!). Bij deze mooie shop vind je ook heerlijke laarsjes en leuke woonaccessoires, dus neem vooral een kijkje!

Supertof zo'n kleed!
Supertof zo'n kleed!

Hoe leuk is het altijd om na je fijne vakantie alle foto's door te scrollen en een fotoboek samen te stellen? Heel leuk. Nóg leuker is een collage maken met een selectie van de allerleukste foto's om die vervolgens een leuk plekje te geven in je woon- of slaapkamer. Bij Easycollage gaat dat supermakkelijk en kun je kiezen tussen verschillende ontwerpen naar jouw eigen smaak. Een leuk cadeautje voor jezelf om de heerlijke vakantie nooit meer te vergeten!

Je leukste vakantiefoto's op één plek
Je leukste vakantiefoto's op één plek

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)