Een toevoeging voor elk interieur: het kledingrek

Een toevoeging voor elk interieur: het kledingrek
Een toevoeging voor elk interieur: het kledingrek

Wie denkt dat een kledingrek zich alleen aan één belofte houdt, maak je klaar voor een verrassing. Het is namelijk niet slechts een praktisch ding, maar juist voor degene die smult van een smakelijk interieur is een kledingrek eigenlijk onmisbaar. Tot zover de geheimzinnigheid: daar komen onze tips en trucs om ‘m in huis te combineren.

Een kledingrek voor alle woonstijlen

Of je nu houdt van opgeruimd, strak en clean of dat je eerder gek bent op gezellige tafereeltjes in elke hoek van je woning: een kledingrek is zo’n veelzijdig meubelstuk dat hij wel in elk interieur thuis is. Neem dit stalen kledingrek van Yamazaki. Met zijn ranke en simpele design staat hij perfect in zowel een licht, Scandinavisch huis als in een robuust, industrieel interieur. Het Japanse merk werkt sowieso veel met staal - zowel wit als zwart - en heeft een inspirerende collectie die het alledaagse bijzonder maakt.

Stijl jouw kledingrek in de slaapkamer

Denkend aan zo’n handig rek schiet je vast al ideeën voor je eigen woning te binnen. Gebruik je ‘m bijvoorbeeld als toevoeging in de slaapkamer om te pronken met je lievelingskledingstukken? Gesorteerd op kleur of juist een bonte verzameling met verschillende prints? Of zet je een stap verder en gebruik je het rek voor jouw eigen capsule wardrobe - waar je de meest essentiële kledingstukken per seizoen op uithangt. Zo houd je je slaapkamer netjes en rustig.

Kies een kledingrek voor functionaliteit

Hoe mooi jouw favoriete blazer of jurkje er ook bij hangt: een kledingrek is ook zeker een fijn, functioneel item in huis. Perfect om een blouse even te laten luchten of om hem te drogen zonder vervelende kreukels. Ga voor dit kledingrek met wieltjes van Yamazaki en rol hem zo de warme woonkamer in. Of houd het compact in de eventuele wasruimte met dit tegen de muur leunende Yamazaki kledingrek. Wasverzachters, vlekverwijderaars en wasmiddel bewaar je georganiseerd en opgeruimd op het plankje erboven.

Andere manieren om (buiten)kleding te organiseren

Het Japanse Yamazaki staat voor alledaags design: altijd met een bijzondere, minimalistische look én betaalbaar. Naast tientallen verschillende kledingrekken met of zonder plankjes en wieltjes én houten afwerking, heeft Yamazaki nog veel meer handige oplossingen. Zo zijn ze een ster in sterke en compacte kapstokken en bieden ze ook nog verschillende schoenenrekken waar je makkelijk je jas en schoenen op één plek laat uitdruppelen.

Je vindt het merk Yamazaki bij Productpine: een diverse online marketplace waar je gerust je groene hart kunt ophalen. Je shopt er van alles voor in huis - van toffe gadgets tot alles voor een fijn interieur - en investeert met jouw aankoop gelijk in het grotere goed. Bij Productpine kies je namelijk uit een van de groene projecten tijdens het afrekenen. Zo gaat er een deel van jouw bestelwaarde naar projecten zoals herbebossing, afvalverwerking en duurzamere energiebronnen - zonder dat dit jou iets extra’s kost. Dat is wel heel makkelijk, toch? Shop daarom snel jouw favoriete kledingrek bij Productpine en draag gelijk bij aan een betere wereld.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)