Een sportief nieuwjaar!

Happy New Year!
Happy New Year!

Oliebollen, appelflappen en misschien net iets te veel champagne. Het nieuwe jaar is weer begonnen! 2017 Alweer, wat gaat de tijd toch snel. Bij deze wil ik mooi even van de gelegenheid gebruik maken om jullie allemaal een stralend en gelukkig nieuwjaar te wensen!

Elk jaar rond deze tijd beginnen een heleboel mensen vol goede moed aan het nieuw jaar. Compleet met nieuwe goede voornemens. Ikzelf doe er ook, traditiegetrouw, elk jaar aan mee. Meestal bestaan de goede voornemens vooral uit gezond eten, sporten en het liefst een paar kilo afvallen. Die paar kilo afvallen hebben alles te maken met de feestdagen. Elk jaar weer krijg ik het voor elkaar om in 1 week tijd te veranderen in een opgeblazen versie van mijzelf. Althans, zo voel ik me dan! J

We beginnen het nieuwe jaar goed!
We beginnen het nieuwe jaar goed!

So, let’s work out! Bij Hip Hardlopen weten ze wel hoe ze sporten extra leuk kunnen maken! De shop is ontstaan door de vele vragen en zoektochten naar dat ene leuke hemdje of die gave hardloopbroek. Waarom zou je er tijdens het sporten ook niet leuk uit zien? Je gaat er misschien niet harder van rennen, maar je voelt je wel lekkerder tijdens het sporten! En dat is fijn!

Het bewijs dat een reflectie vest wel modieus kan zijn!
Het bewijs dat een reflectie vest wel modieus kan zijn!

Bij Hip Hardlopen vinden ze het heel belangrijk dat een sportoutfit comfortabel is. Je kunt er terecht voor sportkleding die perfect bij jou past en die geschikt is voor de diverse weersomstandigheden. En voor een land als Nederland is dat toch wel heel handig! Zo verkopen ze o.a. reflectie vesten. Superhandig voor tijdens het hardlopen. Momenteel is het al vroeg donker en voor je eigen veiligheid is het dragen van een reflectie test toch wel zo handig. Leuk detail, ze hebben hem o.a. in de kleur Funky Pink!

 Legging in diverse designs
Legging in diverse designs

Ik ben dol op de verschillende soorten tights, oftewel legging. Geschikt voor het hardlopen, yoga of voor de sportschool. Je ziet ze tegenwoordig ook veel in het dagelijks leven. Een legging met print met een effen trui erop. Lekker sporty! Het goede voornemen is er, de leuke sportkleding inmiddels ook. Nu alleen nog de voornemens zien vol te houden!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)