Een mooie sportoutfit maakt je workout nóg leuker!

Goede outfit, goed humeur!
Goede outfit, goed humeur!

Zoals je weet zijn we bij Flavourites al een tijdje thuis aan het sporten met een online abonnement van Fitchannel. Heel handig, want we kunnen nu onze workout doen wanneer het ons uitkomt en we hoeven niet meer op de fiets door de regen naar de sportschool! Dat zijn dus al twee stokken achter de deur die het sporten een stuk makkelijker maken en goed zijn voor ons humeur, maar er is nog een derde stok en dat is de outfit. Hieronder lees je wat wij dragen en hoe blij we daar van worden!

Je hebt in principe niet veel meer nodig dan een legging, shirt en gympen, maar zeg nou zelf, het is toch veel leuker om de sporten in een toffe outfit! Ik vond het als klein meisje in Maastricht al heel belangrijk om in het juiste pekske op de tennisbaan te staan of in het zwembad te liggen en later als student heb je me nooit kunnen betrappen op een bij elkaar geraapt setje. Ook nu vind ik mijn sportkleding belangrijk, het is echt een onderdeel van mijn workout. Uiteraard is de manier waarop je in je outfit kunt bewegen het allerbelangrijkste, maar de looks komen toch wel vlak daarna. Het ding is, dat een mooie outfit je humeur en je workout zo veel leuker maken! Dat vond ik in de sportschool al, waar er zo veel spiegels hangen, maar ook thuis word ik er al blij van als ik een leuke outfit kan aantrekken.
Hieronder laat ik je (in willekeurige volgorde) onze huidige favorieten zien van Yoga-Specials en Re-Bornsports, twee merken die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan! Hopelijk inspireert het jou om (weer) in een fijne outfit te gaan sporten. Leuke tip: zet je favoriete item op je wishlist en beloon jezelf als je een sportief of ander doel hebt bereikt! Of maak stiekem alvast een kerstlijstje aan…

Fossil Chic Legging @yoga-specials, Elasticated Back Tanktop @Re-Born Sports
Fossil Chic Legging @yoga-specials, Elasticated Back Tanktop @Re-Born Sports

Yogalegging van Fossil Chic, geshopt bij Yoga-Specials. De legging heeft een grijze basis met een ontzettend gave witte print. Totaal anders dan wat ik normaal draag (vaak zwart), maar deze sprong er voor mij echt uit. In eerste instantie zie je niet wat er precies op staat, en dan ineens zie je de stoere tekening die mooi over je been draait. Pasvorm is super, lekker hoog (fijn voor yoga) en lekker lang. Maar wat eigenlijk het allermooiste aan deze legging is, is dat hij is gemaakt van gerecycled PET-flessen!
In combinatie met mijn grijze legging draag ik op dit moment het liefst de Woman Elasticated Back Tank Top van Re-Bornsport in bordeauxrood. Op het eerste gezicht twijfelde ik, vanwege de open rug, maar o man, wat ben ik hier blij mee! Staat echt super mooi bij de grijze yoga legging. Sluit boven vrij hoog aan, maar ook dat is heel erg fijn bij yoga, want je doet nogal eens een downward facing dog of iets anders waar je van ondersteboven raakt. Dit shirt is langer dan de meeste tanktops, maar doordat het heel fijn fit (niet strak!), kruipt het niet omhoog tijdens je workout. Het zit lekker, het voelt lekker en het ziet er top uit!

Filippa K sportlijn @yoga-specials
Filippa K sportlijn @yoga-specials

We blijven nog heel even in de yoga-hoek. Natascha schreef al een heel blog over deze outfit en daarom mag ie niet in dit rijtje ontbreken: de broek en mouwloze top van Filippa K. Alle kleding uit de sport sportlijn van Filippa K. ziet er zó mooi uit, dat je bijna vergeet dat je er ook in kunt, of eigenlijk moet, sporten. Wat fijn dat yoga-specials deze bijzondere lijn in huis heeft.

Layered Short @Re-Born Sports
Layered Short @Re-Born Sports

Voor mijn high intensity workouts van Fitchannel trek ik het liefst een kortere broek aan, tenzij het echt heel koud is. Ik viel als een blok voor de Woman’s Layered Short van Re-Bornsports. Heeft een stoere, maar toch ook heel vrouwelijk look. En heel fijn dat het onderste laagje stretch is, kruipt dus niet omhoog. Ook lekker luchtig, wat erg lekker was deze zomer tijdens het hardlopen! En hoewel ik niets met logo’s heb, vind ik deze erg leuk en vooral heel inspirerend. Telkens als ik aan het sporten ben en ik zie dit logo op mijn outfit, dan denk ik ‘yes, goed bezig’ en aan het fijne herboren gevoel dat je na een workout hebt!

Een mooie sportoutfit maakt je workout nóg leuker!
Een mooie sportoutfit maakt je workout nóg leuker!

En last but not least is de Women Long Sleeve Crew Top. Laatste puntje van het short hierboven geldt zeker ook voor deze trui. Ik vind ‘m super mooi, maar eerlijk gezegd heb ik ‘m nooit aan tijdens het sporten. Veel te warm. Maar ná het sporten is het een echte eyecatcher, een heerlijk zachte trui. Stiekem vind ik deze trui ook heel erg leuk op een grijze spijkerbroek. Afgelopen zomer kon je mij uittekenen in deze trui: ‘s ochtends vroeg toen het nog een beetje fris was, ‘s avonds als het weer wat afkoelde. En nu kan ik ‘m prima dragen tijdens mijn werk!

Dus, moraal van dit verhaal: trakteer jezelf op een fijne, mooie outfit en train jezelf op de allerleukste manier de herfst door!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)