Een klein gebaar...

Cadeautjes!
Cadeautjes!

Mijn leven (agenda!) is regelmatig best gevuld. Weinig ruimte voor verrassingen of afleiding dan, want: zoveel te doen. En dat terwijl ik juist van verrassingen houd! En van de vrijheid om daar dan, zonder tijdsdruk, iets mee te kunnen doen. Ik zeg het dus zeer regelmatig tegen mezelf; plannen is handig maar het het zou geen keurslijf moeten zijn. Grote lijnen oké maar verder... je weet niet wat morgen brengt. Daar ben je je vooral bewust van als er iets gebeurt dat je niet had voorzien. Dat kan iets leuks zijn maar ook iets verdrietigs. Het zet je met beide benen op de grond en je voelt meteen heel helder wat is er nu eigenlijk écht belangrijk is in het leven.

 

Dat even als inleiding om mijn webshoptip van vandaag aan te kondigen want... Mariël heeft haar webshop Millows.nl met deze gedachte in het leven geroepen.

Zo leuk, voor de natuurliefhebber
Zo leuk, voor de natuurliefhebber

Haar webshop bestaat nog maar pas maar Mariël had al lang het idee om iets te gaan doen met kleine dingen die van grote betekenis kunnen zijn. Lieve, kleine gebaren (cadeautjes!) om als troost, of om te delen in vreugde, naar iemand te sturen. Om te laten weten dat je meeleeft.

Liefs van Veer & Moon
Liefs van Veer & Moon

Mariël weet als geen ander hoe belangrijk deze kleine attenties voor iemand kunnen zijn. Ook zij heeft een verdrietige periode meegemaakt en op dat moment is het idee voor deze lieve attenties ontstaan. Het gaat ten slotte om de kleine gebaren, de kleine dingen in het leven. En die zie je nu dus bij elkaar in de gloednieuwe webshop Millows.nl.

Een prachtige webshop met handige zoekfunctie op moment van geven én (zeker een tip om te doen) de mogelijkheid om een cadeautjeskalender aan te maken. Je kunt dus alvast belangrijke data invullen en je ontvangt een week ervoor een herinnering van Mariël. Da's vooral heel fijn als je je net weer even iets te veel laat leiden door je volle agenda want... wat is nu écht belangrijk? 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)