Een feestje in de herfst? Dit thema is altijd leuk! 

Een feestje in de herfst? Dit thema is altijd leuk!
Een feestje in de herfst? Dit thema is altijd leuk!

Wanneer de zomer voorbij is en de koude en gure dagen zich aandienen, dan zullen veel mensen weer even om moeten schakelen. Wat enorm kan helpen bij deze omschakeling is natuurlijk het vooruitzicht op iets leuks. En wat staat er nu gelijk aan iets leuks? Het geven van een feestje natuurlijk! Of het nu is om je eigen verjaardag te vieren, dat van je kind of gewoon zomaar; binnen elke gelegenheid is een Halloween feestje in de herfst een top idee. Hoe jij eenvoudig én goed een Halloweenfeestje organiseert? Lees snel verder.  

De aankleding 

Het allerbelangrijkste bij een Halloween feestje zijn natuurlijk de kostuums. Je moet als gever van het feestje natuurlijk sowieso in een indrukwekkend eng pak aankomen. Dit kan van alles zijn, van een goed gelukte heks tot een angstaanjagend spook. Kies de pakken gewoon eenvoudig online en dit hoeft geen eens veel te kosten. Zo kun je al Halloween kostuums kopen bij SoLow tegen hele scherpe tarieven. En ze zijn dan wel weer van zo’n kwaliteit dat je ze gerust een aantal keren kunt gebruiken. Ga je samen met een partner, dan is het leuk om als duo te gaan of op z’n minst op elkaar afgestemd. Zorg er tevens voor dat de omgeving óók leuk is aangekleed binnen het Halloween thema. Van een skelet in de kast tot een spinnenweb in de hoek. Kies voor de leukste details en iedereen zal het feest zich nog lang herinneren.  

Eten en drinken 

Maar minstens zo belangrijk op een feestje zijn natuurlijk de hapjes en drankjes. Ga hierbij ook voor het specifieke Halloween thema en haal alles uit de kast. Vaak zijn er in de betere winkels al specifieke Halloween snoepjes te koop rond deze tijd van het jaar. Maar ook online zijn er allerlei leuke recepten te vinden die eenvoudig te bereiden zijn, maar er wel angstaanjagend uitzien. Dit gaat de beleving van je feestje nog net wat leuker maken en ook een stuk lekkerder. Kijk ook in de webshop van SoLow rond voor angstaanjagend leuke accessoires en extra’s.  

De foto’s  

Om er écht voor te zorgen dat iedereen jouw Halloween feestje nog lang blijft herinneren is het slim om er ook zeker van te zijn dat de foto’s nog lang herinnerd worden. Zorg daarom voor een leuke photobooth hoek met gekke gadgets en een leuke achtergrond zodat iedereen geneigd zal zijn om meerdere foto’s te maken. Een leuk extraatje op het feestje, en de napret wordt er ook nog eens door verhoogd! 

Kortom, grijp de donkere dagen aan om direct een leuk feestje te plannen binnen dit thema. Het zal door iedereen enthousiast aangegrepen worden om eens even lekker te gaan griezelen. De kosten zullen meevallen, zeker wanneer je gebruikmaakt van een gezonde dosis creativiteit. Dus start maar alvast met het oogsten van pompoenen en het aanschaffen van kaarsjes. Het wordt een griezelig najaar! 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)