Dubbelmooie slippers

Mooi: metallic zwart
Mooi: metallic zwart

O, wat zalig dat het zulk ontzettend lekker weer is. Best zonde eigenlijk als je dan de hele dag in de airco zit. Bij Flavourites werken wij allemaal vanuit huis en dat betekent: no airco. Wél: een zomers jurkje, slippers en af en toe een break om bij te bruinen. Het kan erger in 't leven, toch?

Ik ben zo blij dat het weer slipper-weer is. Zodra het boven de 18 graden is, trek ik mijn slippers aan. Het voelt heerlijk: open, fris en gezond. Die voeten moeten bruin worden! Want na zo'n lange winter en fris voorjaar opgesloten te zijn geweest, kunnen ze wel wat zon gebruiken.

De mooie gedachte achter Wishbones
De mooie gedachte achter Wishbones

De webshop Wishbones was al, zodra we 'm zagen, een favoriet bij het voltallige Flavourites-team. Ten eerste vanwege de leuke slippers die we hier zagen, waarbij mijn favoriete paar, zwart met een dun metallic gouden bandje en een kristal inmiddels aan mijn voeten prijkt. Deze slippers passen dus 100% bij mij. Mooi, eenvoudig, tijdloos chic en voorzien van een bijzonder detail. En dan de gedachte achter Wishbones! Ken je die al? Da's de tweede reden dat we deze shop zo mooi vinden.

Coole kleuren
Coole kleuren

Want als je een paar Wishbones koopt, doneert Wishbones aan een kind in Afrika een paar slippers. Want wat voor ons zo normaal is (het dragen van schoenen), is in deze landen niet altijd even gewoon. Gevolg: beschadigde voeten door scherpe stenen en planten of ziektes die via parasieten in de voeten worden overgebracht. Juist daarom zorgt Wishbones ervoor dat de kinderen die het zo hard nodig hebben, een paar slippers ontvangen. Dankzij jou. Na je aankoop kun je je slippers registreren en ontvang je een foto van het kind dat namens jou een paar slippers heeft ontvangen. Alle codes worden namelijk gedocumenteerd. Wat een fantastisch bedrijf!

Wishbones zijn er ook voor kinderen
Wishbones zijn er ook voor kinderen

Bijzonder eigenlijk, dat in een tijd waar veel online gaat en het persoonlijke soms ver te zoeken is, een aankoop juist persoonlijker dan ooit wordt gemaakt. Onthoud de naam Wishbones en koopt zo'n paar slippers als je toch nog van plan was om nieuwe slippers te kopen. Je maakt er een kindje duizenden kilometers verderop héél blij mee.

Een paar voor jezelf, een paar voor een kindje in Afrika
Een paar voor jezelf, een paar voor een kindje in Afrika

Wat is een wishbone? Dit vonden we erover op de site:
Een wishbone is een botje dat bestaat uit twee vertakkingen. Het verhaal van een wishbone is dat als je het botje samen met iemand anders in tweeën breekt, je beiden een wens mag doen. Met Wishbones-slippers doe je hetzelfde: door een paar slippers te kopen, deel je je geluk met een kind in Afrika en wens je jullie beiden een gelukkig leven toe.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)