Drink thee en shine!

Gespot: nieuwe theelijn waar je van gaat sprankelen!
Gespot: nieuwe theelijn waar je van gaat sprankelen!

Gaan stralen door wat je binnenkrijgt? Ik geloof er wel in. Als ik een tijdje bewust eet en drink, elke dag beweeg (of het nu sporten is of naar de supermarkt lopen) en genoeg slaap voel ik me stukken beter dan wanneer ik maar doorga met van die Netflix-avonden en overwerk-gewoonten. Omdat goede voornemens soms voornemens blijven en niet alles in een keer lukt, probeer ik bepaalde handelingen te automatiseren. Een van die dingen is voldoende drinken. Vooral thee. Dit is niet moeilijk; beetje water koken en je glas vullen, opdrinken en bijvullen. Ik doe dat inmiddels op de automatische piloot. Easy!

Nu is dat natuurlijk makkelijker bij de ene baan dan bij de andere... maar in mijn geval is dit goed vol te houden. Mijn toilet zit een verdieping hoger, dus loop ik ook nog eens veel trap. In andere situaties het soms een kwestie van letten op kleine dingen. Bijvoorbeeld spullen binnen handbereik zetten of wat ingrediënten vervangen. Frisdrank drink ik allang niet meer, in plaats daarvan vul ik waterkannen met bijvoorbeeld wat frambozen, munt of ander fruit. Laatst was ik eten bij iemand en die had een komkommer over. Hup in een kan, water erbij en het was nog lekker ook (zag er tevens bijzonder uit). Heb je vaak dat je thee al koud is voordat je het hebt opgedronken? Ik heb zo'n ouderwets theelichtje onder de pot branden en vul gewoon kleine glazen.

Keep it cool!
Keep it cool!

Nu werd ik getipt over een pure theelijn van Brushbeauty. Ben even gaan kijken en dat ziet er goed uit. Met mooie verpakkingen en in vele smaken, met namen als 'happiness' 'luck' 'power', 'keep it cool' (de laatste is ook koud te drinken) in... zoals gezegd... "verrassende combinaties die jou laten sprankelen!" Dat klinkt veelbelovend. De laatste keer dat ik hoorde dat ik er sprankelend uit zag was (vooral letterlijk) toen ik bezweet de sportschool uit kwam lopen. Dus ik wil dit wel proberen! Het is thee zonder toevoegingen en samengesteld door Susan, eigenaresse van deze beautyshop en -salon. Haar insteek: de focus bij huidverbeterende en/of huidverjongende behandelingen steeds meer leggen op het voeden van de huid van binnenuit (de oorsprong). Oorsprong... Ben ik daar toevallig net mee bezig nu ik op Pilates zit. 

Ik ga wat kleine verpakkingen proberen en dit onthouden voor cadeaus voor anderen. Leuk extra'tje: de shop waar je deze thee kunt bestellen is dus een webshop met beautyproducten ---> check meteen de verzorgingsproducten even en lees beautytips op haar blog. Shine!

Probeerverpakkingen
Probeerverpakkingen

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)