Dol op Amsterdam?

Blog Amsterdam City Guide.jpg
Blog Amsterdam City Guide.jpg

Ben jij ook zo dol op Amsterdam en wil je het liefst alle leuke koffietentjes, lunchplekken en restaurantjes uitproberen? Shop till you drop in de 9 straatjes of slenteren door de straatjes in een van de bruisende wijken? Sta jij vooraan als er een nieuwe hotspot opent? Dan kun je eigenlijk niet zonder de Amsterdam City Guide van Anne de Buck. Vers van de pers, met meer dan 400 hotspots in Amsterdam. Schrijfster Anne de Buck verzamelt op haar blog Your little black book de leukste adressen en nieuwste hotspots. Niet alleen in Amsterdam, maar in steden over de hele wereld. Met zoveel mooie tips & adressen kon een eigen boek natuurlijk niet uitblijven. Nu dus gebundeld, de fijnste adressen om te ontdekken in Amsterdam.

De Amsterdam City guide
Zelfs als je denkt de stad goed te kennen, word je blij verrast door dit boek. Er staan niet alleen maar culinaire adressen in, ook conceptstores, wandelingen en tips om Amsterdam als een local te ontdekken.

Blog Amsterdam City Guide III.jpg
Blog Amsterdam City Guide III.jpg

Wat te verwachten?
·      Een bucketlist met dingen die iedereen een keer gedaan moet hebben in Amsterdam, denk aan diner op Vuurtoreneiland, het pontje naar Noord
·      Shortlists met de 15 fijnste hotels, 28 beste restaurantjes, 22 leukste plekken om te ontbijten…
·      Wat te doen in 24, 48 of 72 uur in Amsterdam?
·      De gids is verdeeld in 6 wijken, met in elke wijk een wandeling

Blog Amsterdam City Guide II.jpg
Blog Amsterdam City Guide II.jpg

Zin in een weekendje Amsterdam? De gids kost € 16,99. Verkrijgbaar bij de boekhandel of hier bij Bol.com.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)