Doe het lekker zelf!

Het enige echte boek!
Het enige echte boek!

Er was eens… een hobbybeurs waar, eigenaar van IMAKIN, Jinske Verpalen een beetje gefrustreerd raakte om het feit dat ze maar niet kon vinden wat ze zocht. Ze besloot zelf te maken wat ze miste, maar nergens kon vinden. Namelijk: leuke DIY-pakketten waar alle benodigdheden in zitten voor creatieve projecten die heel leuk én simpel te maken zijn.

Ongeveer 6 jaar geleden kwam Jinske met het idee om de DIY-pakketten samen te stellen. Ze deed dit in eerste instantie aan de hand van haar eigen smaak en de laatste lifestyle trends. Naar in de jaren erna leerde ze haar doelgroep zo goed kennen dat ze nu precies weet wat haar klanten leuk vinden. Naast de pakketten verkoopt Jinske ook losse hobbymaterialen en schrijft ze regelmatig blogs over DIY trends, thema’s en inspiratie op haar eigen site. Om nog een extra beetje te helpen met het maken van de pakketten maakt Jinske ook ‘tutorials’ op haar Youtube-kanaal en laat ze zo nu en dan een kijkje achter de schermen zien. Superleuk!

Verven op beton
Verven op beton

Jinske: “ik doe bijna alles zelf, dus heb ik een lekker druk gevulde dag. Van nieuwe DIY-projecten  bedenken tot de bestellingen de deur uit sturen. Ik geniet met volle teugen van mijn werk.” Het maken van het uiteindelijke product is een heel proces waar Jinske veel aandacht en liefde in stopt. “Mijn inspiratie haal ik van Pinterest en Instagram, waar de lifestyle trends meestal als eerst zichtbaar zijn. Mijn favoriete product is het DIY-pakket Kandelaar Beton. Het proces naar het eindresultaat en het testen en onderzoek doen was nog best een uitdaging en erg leuk bij dit product.” vertelt ze met een lach op haar gezicht.

Zelf zeep maken!
Zelf zeep maken!

Nu heeft Jinske een droom waargemaakt; een boek schrijven. Iets wat altijd al op haar bucketlist stond, weliswaar over eten in plaats van Do It Yourself, maar Jinske is mega enthousiast. “Toen Kosmos Uitgevers mij een e-mail stuurde of ik misschien een boek wilde schijven over DIY-producten kon ik niets anders zeggen dan JA!” vertelt Jinske opgetogen. Het boek ‘Doe het lekker zelf!’ is een mooie uitgebreide bundeling van verschillende DIY’s. Het boek is onderverdeeld in verschillende technieken en materialen, dus als je niet zo van het haken bent, kun je gewoon doorbladeren naar bijvoorbeeld zeefdrukken of kleien. Zo zijn er allerlei hobby’s bij elkaar gevoegd en is er voor iedereen wel een leuk DIY-project te vinden.

Wat je allemaal we niet kan doen met simpel hout
Wat je allemaal we niet kan doen met simpel hout

 

Het boek ‘Doe het lekker zelf!’ is verkrijgbaar in boekhandels en via www.imakin.nl

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)