Haal alles uit je stedentrip

Label of the Elements
Label of the Elements

Ken je dat? Dat je in een bruisende nieuwe stad komt en je eigenlijk wel een souvenirtje mee wil nemen als herinnering, maar zo’n sleutelhanger ook nou niet zó geweldig is? Wij kennen het en de makers van Label of the Elements ook. Het is toch zo fijn om een fysieke herinnering te hebben aan een leuke trip.

Label of the Elements heeft de perfecte oplossing voor reisliefhebbers. Een kaartje met de naam van de stad en daarbij hele leuke weetjes over de stad. Waar je bijvoorbeeld echt even langs moet gaan, hoeveel inwoners de stad heeft, wat lekker is om te eten, noem maar op. Niet alleen voor jezelf, maar ook tof om aan je familie te geven, zodat zij zien in wat voor leuke stad je bent geweest en wat er bijzonder aan was.

Stedenkaarten
Stedenkaarten

Nu heeft Label of the Elements ook iets bedacht dat leuk is voor de mensen die het liefst gewoon lekker in eigen land blijven en van stedentripjes houden. Ons land is ook hartstikke fijn, toch? Daarom heeft Label of the Elements een steden-verjaardagskalender gemaakt. Elke maand een evenement wat de moeite waard is om de stad zelf ook te bezoeken. Deze maand bijvoorbeeld de Dutch Design Week in Eindhoven.

Potje kwartet
Potje kwartet

Smaakt naar meer? Label of the Elements heeft nu ook een steden-kwis-kwartet. Leer over onder andere muzieksteden, modesteden of groene steden aan de hand van een ouderwets potje kwartet. Er zijn ook vragenkaartjes om het spel net iets uitdagender te maken. Superleuk!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)