DIY: hoed, broodplank, schrift

Beschilder een snijplank
Beschilder een snijplank

Lekker do-it-yourselven: we zijn er tegenwoordig dol op. Toch is het wel zo handig als je hier een beetje hulp bij krijgt. Zoiets als de handwerkjuf vroeger op school, maar dan in een hip jasje. Ken je de webshop Imakin? Hier snappen ze he-le-maal wat we anno nu willen. Iets leuks/hips maken wat niet teveel moeite kost én er spectaculair uitziet. Ik laat je drie nieuwe DIY-pakketten uit de webshop van Imakin zien!

Ten eerste: deze snijplanken in een nieuwe jas. Bestel je dit pakket, dan krijg je twee snijplanken, krijtbordverf, een krijtstift, schuurpapiertje een zwart koortje en een penseel. Dit is een heel easy DIY-pakket, want het enige wat je hoeft te doen is een deel zwart te maken met de schoolbordverf en vervolgens met de stift leuke boodschappen erop te zetten. Easypeasy. Maar wél heel leuk en decoratief!

Marmer een schrift
Marmer een schrift

Ook lekker snel klaar (maar erg leuk!) zijn deze gemarmerde schriftjes. Zelf beplakken naar eigen inzicht, mooi resultaat! IN het pakket zit alles wat je nodig hebt om de schriftjes je eigen finishing touch te geven. Ook leuk om met de kinderen te doen!

Maak een vilten hoed
Maak een vilten hoed

Deze is wat ingewikkelder, maar wel erg indrukwekkend. Maak je eigen hoed met dit DIY-pakket! Wat geweldig. En hoe trots zul je zijn als je je eigen vilten hoed hebt gemaakt... Nu maar wachten op een regenachtige zondagmiddag (ik geloof dat dat nog wel even gaat duren). Kijk eens bij Imakin welke leuke DIY-pakketten ze nog meer hebben!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)