Dit zijn onze favoriete koffiemokken

De leukste koffiemokken
De leukste koffiemokken

Wij Nederlanders zijn echte koffieleuten. Maar liefst tachtig procent van ons drinkt regelmatig een stevige kop koffie. Meestal in de ochtend om jezelf weer flink op te laden voor wat je allemaal te wachten staat of om je handen aan te verwarmen tijdens de koude winterdagen. Aangezien je thuis waarschijnlijk vaak tegen een mok aankijkt, hebben we de leukste op een rijtje gezet. Wie weet vind je wel je perfecte match.

Voor de ochtendmensen
Voor de mensen die na het eerste weksignaal al uit bed zijn en waarbij het brein al goed wakker is - ja, het is echt mogelijk - bestaan er deze bijzondere porseleinen bekers van Noussconceptstore.nl. De prachtige met de hand aangebrachte illustraties lijken namelijk nét echt! Handig om je te realiseren dat je geen echte reuzekever in handen hebt, anders gooi je gelijk je nieuwe servies tegen de muur aan…

Porselein met unieke print
Porselein met unieke print

Voor de niet zo ochtendmensen
Een mok die ideaal is voor mensen – en hier kennen we er allemaal wel één van - die na zeventien keer hun wekker op snooze te hebben gezet nóg niet soepel uit bed komen. De mensen die absoluut niet zitten te wachten op koetjes en kalfjes wanneer het ze eindelijk is gelukt. Voel je je aangesproken? Dan is de Shhh… Mok van Ditverzinjeniet.nl misschien wel iets voor jou. Deze geeft namelijk aan wanneer je weer klaar bent voor een gesprek - wanneer je mok bijna leeg is dus.

Shhh mok Dit verzin je niet
Shhh mok Dit verzin je niet

Oud en vertrouwd
Een knipoog naar de jaren zeventig, een decennium vol nostalgie voor sommigen van ons. De keramieken mokken van HK Living, gespot op Wonenmetlef.nl, zijn echte eyecatchers. Ze geven je interieur een boost, zijn handgemaakt en komen in allerlei verschillende funky kleuren, zoals bruin, paars en oranje – de modekleuren uit die tijd. Ze zijn ook perfect om je tafel leuk mee aan te kleden voor eventueel bezoek – al zal dat niet veel zijn in deze tijd, maar het is een heerlijk excuus om ze toch in huis te halen.

Seventies mokjes van HK Living
Seventies mokjes van HK Living

Speels en modern
Je soulmate nog niet gevonden? Dat geeft niet, in de unieke wereld van helen b is er voor iedereen wat wils. Op de koffiemokken of koffiebekers staan getekende figuren of quotes, zoals ‘komt wel goed’, ‘f*ck it’ en ‘focus on happy’. Ideaal voor de mensen die af en toe een duwtje in de rug nodig hebben. De producten van Helenb.be zijn gemaakt met respect voor mens en natuur en toveren altijd een lach op je gezicht. Naast de mokken kun je er ook terecht voor bijvoorbeeld een tof bijpassend ontbijtbord.

Koffiemok Helen B
Koffiemok Helen B

Met gouden oortje
Ook de Goodmorning Cups van Urban Nature Culture mogen niet ontbreken, gegarandeerd een match! Je herkent ze aan het handgeschilderde gouden oor, té schattig. Geniet in stijl van je romige latte macchiato of cappuccino en begin de dag met een lach. Deze aandoenlijke cups zijn te vinden in de webshop van Bynoth.nl!

Urban nature culture koffiemok
Urban nature culture koffiemok

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)