Dit zijn de zomerjassen trends van 2021!

Regenjas van Hipinderegen en lichtrgoen jasje van Sissy Boy
Regenjas van Hipinderegen en lichtrgoen jasje van Sissy Boy

Hoewel het volop lente is, is het nog niet warm genoeg om zonder jas op pad te gaan. ‘s ochtends is het nog te fris om alleen in je mooie jurk naar buiten te gaan en ook in de avond kan het nog best koud zijn. Dan wens je dat je toch even een trui of jas had meegenomen. Dus ben je toe aan een nieuwe zomerjas? Lees ons nieuwste blog waarin we alle zomerjassen trends op een rijtje zetten voor een comfortabele én hippe zomer!

Cropped jassen zijn helemaal on trend en dan heb ik het nog niet eens over de te gekke pastel tinten! Met dit jasje sla je dus twee vliegen in één klap. Geweldig toch. Staat Perfect met zachtroze kleuren, witte broek of witte gympen voor een frisse zomerse look. Wil je iets feller gaan? Check deze bomber jacket van Sur Atelier!
Yes, dit is ‘m, de lange jas die de laatste tijd erg populair is op social media en dat ook nog wel even zal blijven. Deze trenchcoat is gemaakt van gerecycleerde petflessen. Hoe cool en milieuvriendelijk is dat! Niet alleen het lange silhouet, maar ook de camel kleur is helemaal spot on. Stoer en stylish!

Pastel blazers zijn helemaal hip!
Pastel blazers zijn helemaal hip!

Deze ietwat zakelijke look moet je wel durven dragen, maar blazers zijn helemaal in stijl deze zomer. Bijkomende voordeel is dat je er meteen helemaal netjes uitziet, zeker als je gaat voor een zwart exemplaar. Ook leuk, zeker voor de zomer, is om te gaan voor een blazer in een prachtige pasteltint. Mooi op jeans of draag er een comfy pantalon in dezelfde kleur bij.
En dan begint het te regenen…. Ja, zo’n zomerse bui kennen we wel. Gelukkig heeft Hipinderegen daar de perfecte oplossing voor! Bonuspunten voor de on trend lange vorm en felle kleuren. Om vrolijk van te worden, zelfs als het regent!

Boho kimono en rode bomber jacket
Boho kimono en rode bomber jacket

Als al die felle kleuren je een beetje té kleurrijk worden, dan is er een trend die je zeker weten gelukkig zal maken. Leren jasjes zijn weer helemaal terug in het zomerse straatbeeld! Dus haal je leren jasje maar weer uit de kast of scoor een tweedehands vintage exemplaar  Wil je toch een zachte en luchtige look? Ga dan voor een boho vest of jas! Deze bohemian kimono van Perfectlybasics is een echte must-have voor die leuke strandvakantie. Een paar sandalen erbij en je bent helemaal klaar voor een mooie zomer!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)