Dit zijn de leukste koffiemokken van nu!

Keramiek van Studio Arhoj
Keramiek van Studio Arhoj

Wat is zo'n dagelijks koffiemomentje toch fijn. En of je nu de voorkeur geeft aan een latte met erwtjesmelk, een cappuccino met havermelk of een americano, de juiste mok maakt je koffie nog nét even lekkerder. En eh... je kunt er natuurlijk ook thee, chocolademelk of iets anders in doen. Dit zijn de (volgens ons dan, hè) leukste koffiemokken van dit moment!

Bij de mooie webshop Blikfang (onthoud dit adres!) stuitte ik op het keramiek van het Deense label Studio Arhoj. Ik kende het niet, maar ben patsboem fan. Oprichter Anders Arhoj heeft een grafische ontwerpstudio en breidde dit uit met keramiek. Echt geweldige producten maken ze hier. Deze mokjes vind ik zó tof. Het glazuur druipt ervan af, zo mooi. Geen enkel exemplaar is hetzelfde, want het glazuur kruipt natuurlijk alle kanten op. Die kleuren ook! Het zijn net snoepjes! Je snapt het al: deze mokjes (die er trouwens in allerlei kleuren en in verschillende formaten zijn) staan inmiddels op mijn wishlist, maar deze roze koffiemokjes vind ik 't leukst. 

Bijenwas kaarsen (en daarna mokje)  van Studio Arhoj
Bijenwas kaarsen (en daarna mokje) van Studio Arhoj

Oja, ik zat dus een beetje rond te speuren bij Studio Arhoj en kwam er deze bijenwas kaarsen tegen. Helemaal ecologisch gemaakt. Ik geef je dus even het Deense adres (verzenden naar Nederland kost een tientje, boven € 100,- is het gratis) want Blikfang heeft ze niet te koop, maar deze kaarsen zijn te gek. Na het branden heb je namelijk je mooie mokje over. Kijk, daar houd ik van: multifunctionele producten. Oké, verder naar de andere koffiemokken nu!

Gezien bij Sissy-Boy
Gezien bij Sissy-Boy

Gezien bij Sissy-Boy: deze roze mokjes, waarvan ook andere serviesonderdelen (pastaborden, kommen en ontbijtbordjes) te koop zijn. Mmmooi!!! En heel leuk om te combineren met je eigen servies. En dit stoere servies is er ook in andere kleuren.

Ook van Sissy-Boy: deze set van zes mokken
Ook van Sissy-Boy: deze set van zes mokken

Terwijl ik bij Sissy-Boy aan het rondkijken was, zag ik natuurlijk - as usual - allerlei ander moois langskomen. Deze set van zes grijze mokken vind ik ook te gek. Lekker robuust, en alle exemplaren zijn net weer even anders. 

Stylish van Hübsch
Stylish van Hübsch

Deze set van drie koffiemokken is van Hübsch en zag ik bij Ippys Woondeco. Echt een mooi setje in strak design. Persoonlijk zou ik dan twee sets kopen, zodat je in totaal zes mokken hebt (in drie verschillende tinten).

Chic in zwart met goud
Chic in zwart met goud

Ken je Store without a Home? Een leuke winkel die je niet aleen online vindt, maar ook in Amsterdam. Moet je echt eens kijken. Prachtig is deze lijn in zwart met goud. Er zijn diverse onderdelen van, maar deze mokken zijn natuurlijk een mooie aanwinst voor je dagelijkse cappuccino of voor je thee. Deze theepot hoort er trouwens ook bij, mooie set hè!

Thermomokken in lichtgrijs van House Doctor, gespot bij Deens.nl.
Thermomokken in lichtgrijs van House Doctor, gespot bij Deens.nl.

En dan House Doctor. Al jarenlang een van mijn favoriete interieurlabels, ik houd gewoon ontzettend van die Scandinavische looks. Deze thermobekers hebben een bijzondere, taps toelopende vorm. De mokjes liggen dus fijn in de hand. Je koopt ze bij de altijd fijne webshop Deens.nl! 
.
Bij onze Duitse zus vind je trouwens ook nog een leuk blog met te gekke koffiemokken, waaronder onze grootste favoriet! Welke dat is? Hij staat helemaal bovenaan in beeld, zo mooi!

 

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)