Dit worden dé haartrends van komend seizoen

Dit worden dé haartrends van komend seizoen
Dit worden dé haartrends van komend seizoen

Welke kapsels gaan we komend seizoen veel zien? Wij zochten het uit en kunnen je alvast verklappen: het wordt een prachtige mix, van klassiek slick tot volumineus.

Het is altijd leuk om een kijkje te nemen in de laatste haartrends. Gaan we voor kort, halflang of lang? Wat wordt de trend op het gebied van haarkleuring, en kiezen we voor stijl of krul? Deze trends gaan we sowieso komende herfst/winter veel terugzien.

Trend 1: de slick bun
Ohhh hoe easy is dit kapsel. Was je haar en maak het zacht met conditioner. Maak vervolgens een midden- of zijscheiding, net wat je zelf mooi vindt. Doe wetlook gel op je haar en borstel je haar strak naar achteren in een lage paardenstaart. Verdeel je staart nu in twee delen en draai ze om elkaar heen. Draai er vervolgens een knot van en zet 'm vast met een paar haarspeldjes. Prachtig klassiek en easy!

Trend 2: de gladde paardenstaart
Iets teveel gedoe om een knotje te maken? Laat het dan bij de gladde paardenstaart. Wetlook gel en/of haarspray is key; de boel moet flink glanzen!

Trend 3: de strakke bob
Geen lang haar? De gladde, strakke bob is terug van weggeweest. Mooie outfit erbij, grote zonnebril en je bent klassieker-dan-klassiek.

Trend 4: volumineus
Laat je haar in laagjes knippen en een volumineus kapsel is het resultaat. Flink stylen en föhnen, en niemand kan nog om jou heen. Hou het lekker speels, breng highlights aan, speel met je mooie lokken. Met dit kapsel maak je indruk!

Trend 5: musthave: een haarband
Jaaa we gaan veel haarbanden zien aankomende herfst/winter! Mooi! Met of zonder pony. Met een knot bovenop je hoofd of wanneer je lang, stijl, glossy haar hebt. Maak een mooie match met je outfit en je bent helemaal on trend!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)