Dit is hoe een online kaartlegging in zijn werk gaat

Dit is hoe een online kaartlegging in zijn werk gaat
Dit is hoe een online kaartlegging in zijn werk gaat

Als je geïnteresseerd bent in het doen van een online kaartlegging, is het belangrijk om te begrijpen hoe het in zijn werk gaat. Een kaartspel wordt gebruikt om vragen te beantwoorden die zijn gesteld door de persoon die zijn astrologische kaart gelezen krijgt. De kaarten worden geschud en dan uitgedeeld totdat er één is geselecteerd voor elke vraag die werd gesteld tijdens jouw sessie. Dit proces geeft je inzicht in aspecten met betrekking tot je verleden, heden en toekomst, evenals andere verschillende onderdelen van je leven, zoals relaties of carrièrepaden.

Veel mensen geloven dat online kaartleggen hen zal helpen antwoorden te krijgen over hun toekomst of over iets wat op dat moment in hun leven gaande is, of het nu persoonlijk of professioneel is. Dit is een reden waarom veel mensen zich tot deze methode wenden wanneer ze op zoek zijn naar antwoorden.

De eerste stap
Om te beginnen zal het online medium je vragen om je te concentreren op een vraag of situatie in jouw leven. Dan zullen ze hun paranormale gaven gebruiken om contact te maken met je energie en inzicht te geven.

De beste manier om accurate informatie te krijgen is door specifieke vragen te stellen. Bijvoorbeeld, als je een antwoord wilt over liefde en relaties, is het misschien beter om iets te vragen als: "Hoe zal mijn partner over onze relatie denken?" in plaats van "Zal ik geluk vinden?"

De stapel kaarten
De kaarten worden met de beeldzijde naar beneden gelegd, en het medium zal je vragen er een te kiezen. De kaart wordt dan omgedraaid, en de reading begint. Dit kan een paar minuten of een uur duren, afhankelijk van hoeveel informatie je wilt horen.

De kaarten worden meestal op een bepaalde manier neergelegd: ze worden met de beeldzijde naar beneden voor je uitgespreid en daarna één voor één omgedraaid door het medium. Ze kunnen worden neergelegd met evenveel ruimte tussen elke kaart en gelijkmatig verdeeld over de tafel of vloer voor je stoel (dit wordt "gespreid" lezen genoemd). Ook kunnen ze worden gegroepeerd in kleinere groepen op basis van soort (bijvoorbeeld alle hofkaarten bij elkaar) en met de beeldzijde naar boven in volgorde van links naar rechts of van boven naar beneden worden gelegd; beide manieren zijn prima.

De interpretatie
De volgende stap is het interpreteren van de betekenis van elke kaart op basis van zijn plaats in de verdeling. De positie van de kaart in de verdeling heeft betekenis, evenals de relatie tot andere kaarten en vragen. Wanneer het medium je de betekenis van al jouw kaarten heeft uitgelegd kan je natuurlijk nog vragen stellen

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)