Diamanten dieren

Diamond animals - papegaai
Diamond animals - papegaai

Moet je kijken, deze nieuwe muurstickers van Studiobluebird.nl. De Diamond Animals-collectie bestaat uit 20 muurstickers, allemaal dieren. Deze dieren zijn opgebouwd uit vlakjes, blokjes en driehoekjes, en zien er daarom als een soort diamanten uit. Ontzettend mooi! En wat ik vooral leuk vind, is dat ze heel geschikt zijn voor de slaapkamer van grotere kinderen. Tieners, zeg maar. 

Studiobluebird.nl ken ik al een tijdje. Ze staan al langer op Flavourites en waren ook aanwezig tijdens Flavourites Live. Toen ik even een momentje vrij had en met mijn kinderen over de beursvloer liep, móesten we bij de stand van Studiobluebird.nl wel even stilstaan en een mooie muursticker shoppen. Het werd de slingeraap, die hangt nu op de kamer van mijn zoon Finn. Ik weet 100% zeker dat hij als een blok was gevallen voor deze Diamond Animals-collectie. Wow, dit is muursticker nieuwe stijl. Weer even iets heel anders, superstoer en toch heel creatief!

Diamond animals - hond
Diamond animals - hond

De muurstickers zijn gemaakt van matte vinyl en kun je gewoon met een doekje afnemen. Hond en hertje zijn - in tegenstelling tot een aantal andere dieren - heel zoet en doen het ook goed op de kamer van jongere kinderen.

Diamond animals - hertje
Diamond animals - hertje

De herder daarentegen... Moet je die eens zien! Dit is gewoon kunst. Te gek dat dit écht een muursticker is!

Diamond animals - herder
Diamond animals - herder

Ik vind de panda ook wel wat voor in onze woonkamer. Leuk, in plaats van een schilderij of foto aan de muur! Door de grafische vormen blíjf je ernaar kijken. En de leeuw, die is weer fantastisch voor de leeuwen onder ons. Je moet gewoon de hele serie eens zien, dat kan hier. Ik ben héél benieuwd welk dier de hardloper is. Hert, denk ik. Of ijsbeer. Ze zijn allemaal mooi en intrigerend... 

Diamond animals - panda
Diamond animals - panda
Diamond animals - leeuw
Diamond animals - leeuw

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)