Deze woonaccessoires verdienen een mooi plekje in huis!

Hoe tof is deze houten kaarsen krans!
Hoe tof is deze houten kaarsen krans!

Nieuw seizoen, nieuwe accessoires in huis. Speciaal voor de koudere maanden gingen we op zoek naar accessoires die net dat extra beetje warmte en sfeer in huis brengen. Check onze vijf favorieten van dit moment.

Aftellen met een adventskrans

Dij deze houten kaarsenstandaard van Dille & Kamille krijg je maar liefst vier dennenbomen en vier paddenstoelen die je naar wens kunt plaatsen. Zet er vier mooie kaarsjes in en je kunt 'm perfect gebruiken als Adventskrans. Of maak er gewoon een heel mooi accessoire van!

Stylish aroma diffuser
Stylish aroma diffuser

Aromatherapie voor thuis

Relax in stijl met de prachtige aroma diffusers van Geurwolkje. Ze laten je huis niet alleen heerlijk ruiken, maar houden ook de luchtvochtigheid op peil. Wel zo fijn in huis. Je kunt kiezen uit meer dan 20 verschillende diffuser designs en ruim 90 soorten 100% natuurlijke etherische oliën, zoals Finse sauna en Herfstzon.

Prachtige plaid om onder weg te kruipen
Prachtige plaid om onder weg te kruipen

Plaids om onder weg te kruipen

De handgemaakte plaids van EcuaFina zijn een echte treat voor jezelf! Terwijl de bladeren van de bomen vallen en de temperatuur buiten daalt, kruip jij heerlijk weg onder een plaid gemaakt van zacht en warm alpacawol. Functioneel en een stijlvol accessoire voor in huis! De plaids zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints. En eigenlijk koop je twee plaids in één, want beide kanten hebben een andere print.

Warm welkom bij de deur
Warm welkom bij de deur

Welkom!

Je deurmat is vaak het eerste wat je bezoekers zien als ze bij je thuis komen. Dan is het fijn als ie er niet alleen mooi uitziet, maar ook nog eens zijn werk nog eens goed doet. De Heymat deurmatten van Huiszwaluw zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk én hebben een prachtig design. 

Handgemaakt keramiek
Handgemaakt keramiek

Deens design

Wij zijn op slag verliefd geworden op de nieuwe Pipanella collectie van Dottir! De handgemaakte kandelaars en vaasjes stralen zo veel warmte en nostalgie uit, perfect voor de koude seizoenen die wel wat extra sfeer in huis nodig hebben. Je shopt deze en nog meer stijlvol Deens design bij Blikfang.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)