Deze Valentijnverrassingen passen zo door de brievenbus

Verras je Valentijn met Bloompost
Verras je Valentijn met Bloompost

De een springt een gat in de lucht terwijl de ander het maar gedoe vindt: Valentijnsdag. Hoe dan ook, we kunnen er niet meer omheen. Gelukkig kun je tegenwoordig ook je cadeautjes en bloemen zó door de brievenbus laten bezorgen. Wij spotten deze gave brievenbus cadeaus bij Bloompost.nl. Lekker makkelijk en je maakt er iedereen die je lief vindt blij mee. 

Mijn mening? Ik moet het eerlijk toegeven, ik ben fan. Ook omdat er dit jaar sprake is van een jubileum – de víérde maand alweer, yay! Zonder relatie vierde ik het weleens door mijn familie of vrienden te verrassen met een kleinigheidje – mét relatie kan dat nog steeds natuurlijk. En op de middelbare school werden er bijvoorbeeld vaak rozen verkocht met kaartje. Die stuurde je dan naar je beste vriendin met een ontzettend geheimzinnige boodschap, terwijl het overduidelijk was dat de roos van jou kwam. Lachen!

Wil jij mijn Valentijn zijn? x Anoniem
Wil jij mijn Valentijn zijn? x Anoniem

Super leuk van Bloompost is dit pakketje genaamd Oh so cute, met daarin de welbekende Valentijnsroos inclusief zelf uitgekozen wenskaart, heerlijke reep Tony Chocolonely en mini vaasje. Ohja én het bevat een sticker met ‘Open me on Valentine’. Doet mij persoonlijk weer terugdenken aan die tijd. Ook perfect voor diegene - misschien herken je jezelf er wel in - die zeggen dat ze liever niets willen, maar het stiekem best leuk zouden vinden.

Zoveel liefde in een klein pakketje
Zoveel liefde in een klein pakketje

Je kunt ook gaan voor de grotere versie. Een heel boeket met rozen voor diegene waarvoor het allemaal niet zo mysterieus en subtiel hoeft te zijn. Een aantal van ons schreeuwt het liefst van de daken hoeveel ze van iemand houden. De chocoladereep en wenskaart zitten ook bij het pakketje liefde met maar liefst twaalf knalrode rozen.

Pak uit met dit pakketje liefde
Pak uit met dit pakketje liefde

Ben jij nou een echte creatieveling en wijk je liever af van de standaard cadeaus? Check dan de BloomRing DIY, hiermee maak je een eigen droogbloemen krans. Hoe leuk is dat! Wanneer je het met al je passie en liefde in elkaar hebt geflanst, is het klaar om aan de muur te hangen. Een echte eyecatcher!

Valentijnverrassing met bloed, zweet en tranen gemaakt
Valentijnverrassing met bloed, zweet en tranen gemaakt

Ook een echt bijzonder cadeau voor iemand die je liefhebt, deze BlooMemory Candle. Het is een houten standaard met ruimte voor een geurkaarsje, zelf uitgekozen droogbloemen in een glazen stolpje en een persoonlijke wenskaart. 

Het brievenbus cadeau voor een blijvende herinnering
Het brievenbus cadeau voor een blijvende herinnering

Naast dat Valentijnsdag een feest van harstocht en intimiteit is, levert het sommigen ook angst en onzekerheid op. Die mensen slaan deze dag het liefst over. Laat juist die persoon zien dat hij of zij jouw lichtpuntje is in het leven. Geef ze dit lieve lichtplantje cadeau met deze achterliggende boodschap en wie weet maakt het hun dag een beetje beter. Één klein detail: deze past niet door de brievenbus, maar het is te leuk om niet te delen. Happy Valentine!

Een lichtpuntje in het leven
Een lichtpuntje in het leven

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)